(VIDEO) NEPRISTOJNA PONUDA: Milijarderi Kličku i Fjuriju obećali neverovatne pare za sramotan meč
Foto: Fonet

Ništa od revanša

(VIDEO) NEPRISTOJNA PONUDA: Milijarderi Kličku i Fjuriju obećali neverovatne pare za sramotan meč

Ostali sportovi -
Najbolji teškaši današnjice Tajson Fjuri i Vladimir Kličko dobili su neverovatnu ponudu grupe milijardera da održe revanš.

Fjuri je nedavno uzeo Kličku naslov svetskog prvaka u teškoj kategoriji, a javnost spekuliše o revanšu.

Međutim, sve priče o revanšu nadmašile su ideje bogataša, koji su revanš bi zamislili kao gladijatorski duel iz doba Rimskog carstva. O tome je Fjuri govorio za engleske medije.

"Jedan šeik mi je poručio da ima 120 bogataša koji su spremni da daju svaki po milion dolara da održimo meč samo za njihove oči. Bez novinara, bez publike... Njih 120 na jahti i nas dvojica u ringu", otkrio je Fjuri.

Aktuelni šampion je dodao da je bio spreman da prihvati dogovor, isto kao i Ukrajinac, ali da su pregovori propali iz nepoznatih razloga.

"Vladimir je pristao, ja sam odmah 'superpristao' jer je trebala da mi pripadne većina od 120 miliona na stolu. Na kraju je dogovor ipak propao. Iz niza razloga, od kojih je jedan nemogućnost dolaska naših navijača", rekao je Tajson Fjuri.On je rekao da mu neće biti problem i da se penzioniše.

"Ne mogu da pronađem motivaciju. Mogao bih da se povučem i bez poraza, a onda da ostatak života normalno provedem. Trenutno bih boksovao samo zbog novca, a uvek sam govorio da ne želim da novac bude ispred sporta. Ostvario sam san, a sada je sve stvar motivacije. Postoji i život posle boksa, a ja ne znam u ovom trenutku šta da radim. Mogao bih da budem zamrznut u narednih 40 godina ili koliko ću već da živim. Ništa neće da nadmaši taj uspeh", rekao je Fjuri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track