(VIDEO) NESREĆA KOJA JE ŠOKIRALA SVET! Pre 3 GODINE Šumaher je doživeo tešku povredu na skijanju
Foto: Profimedia

Tri godine borbe za život

(VIDEO) NESREĆA KOJA JE ŠOKIRALA SVET! Pre 3 GODINE Šumaher je doživeo tešku povredu na skijanju

Ostali sportovi -

Sedmostruki svetski šampion Formule jedan Mihael Šumaher povredio se na današnji dan pre tri godine na skijanju u francuskom Meribelu pošto je prilikom pada udario glavom u stenu.

Šumaher (47) je nesreću doživeo na skijanju. On je tom prilikom doživeo tešku povredu glave. Prema pisanju medija imao je kacigu na glavi, koja mu je prilikom pada spasla život.

Šumaher je odmah prebačen u bolnicu u Grenoblu gde je hitno operisan, a potom je šest meseci proveo u komi. Njegov oporavak je potom nastavljen u Lozani, pre nego što je u septembru 2014. prebačen na kućno lečenje u švajcarskom Glandu.Pravih informacija o njegovom stanju i dalje nema, a ispred porodice se jedino oglašavanja Mihaelova menadžerka Sabine Kem. Poslednjih meseci pojedini mediji pokušavaju da dođu do ekskluzivnih informacija, ali je jedina istina da niko osim njegovih najbližih ne zna šta se tačno dešava sa Šumaherom. Nedavno se pojavila informacija da neimenovana osoba pokušava da proda sliku bolesnog Šumahera za milion evra. Nemačko tužilaštvo je pokrenulo istragu, ali novih informacija nema.

Troškovi kućnog lečenja iznose 150.000 funti, a porodica čini sve kako bi Šumaheru obezbedila najbolji mogući tretman. Porodica Šumaher je u međuvremenu prodala vilu u Norveškoj, privatni avion, kao i Mihaelov mercedes za 120.000 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track