(VIDEO) SKANDAL: Partizanova deca vređala Zvezdu, Čovića, Vučića...
Foto: Fonet

Mržnja večitih i među 12-godišnjacima

(VIDEO) SKANDAL: Partizanova deca vređala Zvezdu, Čovića, Vučića...

Ostali sportovi -

Mladi hokejaši crno-belih posle pobede nad večitim rivalom pevali uvredljivu pesmu na račun crveno belih, predsednika košarkaškog kluba i premijera Vlade Srbije

Skandal u svlačionici Partizana. Mladi hokejaši crno-belih, uzrasta do 12 godina, posle pobede nad Crvenom zvezdom pevali su uvredljivu pesmu, i sve to snimali telefonom, a video-klip je ubrzo s velikim oduševljenjem počeo da se šeruje po forumima Partizanovih navijača.U pesmi se pominju Čović, Vučić, FMP, Arapi, Rusi... Kad su shvatili kakav su skandal napravila njihova deca, čelnici HK Partizan oglasili su se zvaničnim saopštenjem. - Želimo da javno istaknemo žaljenje što je do ovakvog incidenta došlo. Reakcija naše dece posle pobede nad velikim rivalom bila je neprimerena. Hokejaški klub Partizan uvek je svojim radom i zalaganjem u razvoju domaćeg hokeja i sportskog duha u razvoju mladih propagirao samo pozitivne vrednosti u društvu - navodi se u saopštenju Hokejaškog kluba Partizan.Crno-beli su se javno izvinili i Crvenoj zvezdi.- HK Partizan ovom prilikom upućuje izvinjenje SKHL Crvena zvezda, kao i svima koje je pomenuti incident na bilo koji način povredio ili uvredio. Naš klub je tokom 68 godina postojanja negovao samo sportske motive u svom radu, stoga se nadamo da ugled koji je u tom periodu izgradio neće biti narušen ovim neželjenim incidentom - zaključili su čelnici HK Partizan.

Psiholog Aleksandra JankovićADOLESCENTI SU PO PRIRODI BUNTOVNICIPsiholog Aleksandra Janković smatra da se deca u tim godinama poistovećuju sa starijima i da se povezuju s grupama.- Adolescenti su po prirodi buntovnici i uvek žele da budu drugačiji. To je period u životu kad se suštinski menjaju i pokušavaju da budu drugačiji. Takođe, deca imaju mnogo više agresivnosti i povezuju se s grupama. Zbog toga smatram da roditelji, ali i celo društvo, treba da edukuju adolescente kako ne bi krenuli pogrešnim putem - izjavila je za Kurir Jankovićeva.

Ovo su pevala decaUzalud trud, džaba vam sve, ima vas svuda i opet ne ide, došo je kraj, moj „cigane“, ništa od titule ni ove godine! Vučić, i Čović, i FMP, Arapi, Rusi (pomoć države, umire nada, gotov je san šampion je opet Partizan)!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track