(VIDEO) SPEKTAKL U NAJAVI: Kličko boksuje protiv Tajsona
Foto: AP

Nije poznato mesto održavanja meča

(VIDEO) SPEKTAKL U NAJAVI: Kličko boksuje protiv Tajsona

Ostali sportovi -
Posebno zanimljivo da Tajson ima raspon ruku čak 216 centimetara, što je za deset centimetara duže nego što ima Kličko

Ukrajinski bokser Vladimir Kličko odbranio je naslov u teškoj kategoriji u noći između subote i nedelje pošto je jednoglasnom odlukom sudija savladao Amerikanca Brajanta Dženingsa.

Iako je meč u Medison Skver Gardenu tek završen, Kličko se već ikrenuo narednom izazivaču, a po svemu sudeći to će biti spektakularan meč protiv Tajsona Fjurija.

"Kako se sad sve čini, moj sledeći protivnik će biti Tajson Fjuri. Mislim da bi taj meč trebao da se održi negde u Evropi, u Nemačkoj ili Velikoj Britaniji. Tu odluku tek treba da donesemo", rekao je Kličko koji je 18. put odbranio titulu.

Tajson Fjuri će biti možda najteži protivnik Kličku u karijeri. Britanski bokser ima 26 godina, u profesionalnoj karijeri ima 24 meča i isto toliko pobeda, a 16 od njih je dobio nokautom.

Fjuri je visok 206 centimetara, čak osam centimetara viši od Ukrajinca, ali je posebno zanimljivo da Tajson ima raspon ruku čak 216 centimetara. To je za deset centimetara duže nego što ima Kličko.

Osim dugačkih ruku Tajson Fjuri ima i dugačak jezik, te je nekoliko puta tokom karijere prozivao Vladimira Klička. Po svemu sudeći sada će imati to zadovoljstvo da se pokaže na delu.

http://www.youtube.com/watch?v=WTYWRk15x6g

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track