VIDOVITI KLIČKO: Legendarni bokser predvideo tok borbe sa Džošuom! Evo šta će se desiti u subotu
Foto: Fonet AP

Ukrajinac sve zna

VIDOVITI KLIČKO: Legendarni bokser predvideo tok borbe sa Džošuom! Evo šta će se desiti u subotu

Ostali sportovi -

Ukrajinski bokser Vladimir Kličko snimio je na USB-u svoje predviđanje subotnje borbe protiv Entonija Džošue, a uređaj će mu biti zašiven u mantil.

Klićko će mantil nositi do ringa, a posle meča biće stavljen na aukciju kako bi se skupio novac za dobrotvorne svrhe.

Onaj ko kupi mantil, moći će da gleda snimak i vidi šta je predvideo Kličko u svom meču u teškoj kategoriji protiv britanskog boksera.

Kličko je to izjavio na konferenciji za novinare u prepunoj sali Skaj central u zapadnom Londonu, gde su obojica boksera pokazali puno uzajamnog poštovanja.

"Na ovaj uređaj sam prošle nedelje snimio video sa mojim predviđanjem. Uređaj će biti zašiven u moj ogrtač", kazao je Kličko.

Ukrajinac je rekao novinarima da ga posle meča ne pitaju šta je na USB-u i da će pobednik aukcije biti jedina osoba koja će moći to da vidi.

Džošua je naveo da veruje da može da pobedom u subotu svoje ime svrsta među velikane boksa.

Britanac će braniti svoj IBF trofej i boriti se za IBO i WBA super titule, koje su ostale iza Tajsona Fjurija, koji ih je osvojio pobedom nad Kličkom u novembru 2015. godine. Poraz od Fjurija je bio prvi Kličkov posle više od 11 godina, a Džošua je rekao da je svestan kakav bi pobeda imala uticaj na njegovo nasleđe u sportu.

"Uvek se trudim da stvari držim pojednostavljene. To sam samo ja. Ljudi uzvraćaju udarce i bolji će pobediti", rekao je Džošua.

On je dodao da se priprema ne samo za fizičku već i za psihološku bitku, a 29. april vidi kao još jedan korak ka uspehu.

Borba će biti održana na Vembliju u Londonu, a očekuje se da stadion u Londonu bude pun.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track