VK PARTIZAN: Zahvalnost MUP-u, navijačima i medijima
Foto: Fonet

Besprekorna organizacija

VK PARTIZAN: Zahvalnost MUP-u, navijačima i medijima

Ostali sportovi -
Duel između dva tima prvobitno je trebalo da se odigra 21. novembra prošle godine, ali je odložen zbog dešavanja u Istanbulu na košarkaškoj utakmici između Galatasaraja i Crvene zvezde kada je ubijen navijač Marko Ivković

BEOGRAD - Vaterpolo klub Partizan zahvalio se Ministarstvu unutrašnjih poslova na pomoći u organiziciji utakmice protiv Galatasaraja u Ligi šampiona.

Duel između dva tima prvobitno je trebalo da se odigra 21. novembra prošle godine, ali je odložen zbog dešavanja u Istanbulu na košarkaškoj utakmici između Galatasaraja i Crvene zvezde kada je ubijen navijač Marko Ivković.

Potom doneta je odluka da se meč igra pred praznim tribinama, ali je MUP na kraju dozvolio da navijači prisustvuju na bazenu Sportskog centra na Banjici.

"Utakmica protiv Galatasaraja uspešno je organizovana i zbog toga se zahvaljujemo MUP-u, koje je angažovanjem svih jedinica pomoglo u obezbeđivanju uslova za bezbednost svih učesnika sportskog događaja. Posebno se zahvaljujemo publici koja se odazvala pozivu kluba kako bi napunila tribine i koretknim, sportskim i fer navijanjem značajno pomogla da se pobedi u značajnoj utakmici", navodi se u saopštenju crno-belih.

Partizan se takođe zahvalio zaposlenima u klubu, službi obezbeđenja i predstavnicima medija koji su učestvovali u organizaciji utakmice.

Vaterpolisti Partizana zabeležili su prvu pobedu ove sezone u Ligi šampiona, pošto su juče savladali Galatasaraj sa 10:7 u odloženom meču prvog kola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track