VLADA MANDIĆ ČEKA TREĆE DETE: Nevenčana supruga Jasmina u šestom mesecu trudnoće
Foto: Damir Dervišagić

Stižu rode!

VLADA MANDIĆ ČEKA TREĆE DETE: Nevenčana supruga Jasmina u šestom mesecu trudnoće

Ostali sportovi -

Proslavljeni rukometaš Vlada Mandić za par meseci postaće otac po treći put!

Pošto je pre nešto više od godinu dana sa suprugom Jasminom dobio drugo dete, sina Petra, Vlada Mandić sada čeka još jednog naslednika.

Kako navodi izvor blizak Vladi Mandiću, proslavljeni srpski rukometaš je još odavno zacrtao da će imati bar petoro dece.

"Kada je saznao da mu je Jasmina opet trudna, njegovoj sreći nije bilo kraja. Ona je sada već u šestom mesecu, tako da će Vlada uskoro postati otac po treći put", rekao je dobro obavešten izvor.

Vlada Mandić iz prvog braka sa Jelenom Višekrunom ima devetogodišnju ćerku Sašu, a kada je njegova nevenčana supruga Jasmina prvi put ostala trudna, priželjkivao je sina. Pošto mu se želja ostvarila, pol sledećeg deteta mu više ne igra preveliku ulogu, i ako se još uvek ne zna, to po svemu sudeći nije ni bitno.

Vlada Mandić je potvrdio informaciju o tome da će po treći put postati otac.

"Tačno je. Biću tata po treći put. Jasmina mi je trudna i presrećan sam. Ne nameravam da se zaustavim ovde, biće dece petoro i više, Bože zdravlja" rekao je rukometaš.

Iako čuven kao večiti neženja i jedan od najvećih srpskih plejboja, Mandić se pre tri godine konačno skrasio kada je upoznao Jasminu Trnavac, koja je tada imala 19 godina.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Rode će biti vredne i u 2017. godini: 10 poznatih dama koje će ove godine postati mame

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track