VUJASINOVIĆ PRED GALATASARAJ: Navijači, napunite Banjicu i dajte ekipi vetar u leđa
Foto: Fonet

Trener Partizana očekuje fer i korektnu atmosferu

VUJASINOVIĆ PRED GALATASARAJ: Navijači, napunite Banjicu i dajte ekipi vetar u leđa

Ostali sportovi -
Utakmica prvog kola Grupe B Lige šampiona na plivalištu Banjica igraće se sutra od 20.00 sa prisustvom publike

BEOGRAD - Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović ocenio je da je njegova ekipa u usponu forme i da može da dođe do trijumfa protiv Galatasaraja u utakmici prvog kola Grupe B Lige šampiona. "Izuzetno sam zadovoljan igrama u poslednje vreme i mislim da ukoliko budemo odigrali kako smo odigrali nekoliko poslednjih mečeva možemo da dođemo do prve pobede u Ligi šampiona, odnosno da možemo da osvojimo tri boda. Nadam se da ćemo pokazati našu najbolju utakmicu do sada", rekao je Vujasinović.

"Oni su ekipa sastavljena od srpsko-crnogorskih reprezentativaca ili bivših reprezentativaca i još nekoliko turskih perspektivnih igrača... Svi oni igraju jako dobro, veoma su težak protivnik. Bitno je da uđemo dobro u meč i da imamo kontrolu nad njim", dodao je on. Utakmica prvog kola Grupe B Lige šampiona na plivalištu Banjica igraće se sutra od 20.00 sa prisustvom publike. Taj meč trebalo je da bude održan 29. novembra, ali je odložen zbog sukoba navijača turskog kluba i Galatasaraja u Istanbulu, gde je ubijen jedan navijač iz Srbije.

Vujasinović je danas pozvao navijače da dođu u velikom broju i da navijaju "fer i korektno". "Želim da napune tribine, da naprave pravi navijački ambijent i da daju ekipi vetar u leđa. Uvek je lepo igrati pred punim tribinama. Bitno je da navijanje bude korektno", kazao je trener crno-belih. Direktor VK Partizan Mirko Bradajić kazao je da klubu izuzetno drago što će se utakmica igrati pred publikom i pozvao navijače da "pošalju najbolju moguću sliku u svet". "Konačno su se stekli uslovi da se meč odigra pred publikom. Nama je izuzetno drago. Želimo da pokažemo da je vaterpolo avangardan sport. Mi smo sve razgovore obavili s policijom, koja će obezbeđivati ovaj događaj. Očekujemo sjajnu predstavu", kazao je Bradajić. On je rekao da na Banjici neće biti gostujućih navijača, a da će uslediti oštre kazne Evropske plivačke federacije (LEN) ukoliko dođe do nekih nereda. "U slučaju nekih nereda, uslediće kazne, a to će nama zantno otežati situaciju, kako u finansijskom, tako i u rezultatskom smislu. Molim navijače da navijaju sportski", kazao je on. Obe ekipe u dosadašnjem toku takmičenja nisu zabeležile pobedu, odnosno imaju po dva poraza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track