ZABORAVIO RAZVOD: Dženson Baton vozi Plejboj zečicu!
Foto: Profimedia, Plejboj, Devojka

Vozač Formule 1 ima novu devojku

ZABORAVIO RAZVOD: Dženson Baton vozi Plejboj zečicu!

Ostali sportovi -
Meklarenov heroj potvrdio titulu najvećeg zavodnika u F1 smuvavši deset godina mlađu Britni Vord, s kojom živi u Los Anđelesu

Bivši šampion Formule 1 Dženson Baton ima novu devojku - zečicu iz „Plejboja“ Britni Vord.Engleski vozač, u svetu automobilizma poznat kao veliki zavodnik, čini se da je lako preboleo razvod od supruge Džesike Mičibate, nekadašnjeg modela. Njih dvoje su bili u braku samo godinu dana, iako su pre toga živeli zajedno skoro osam godina. Džensonu Batonu (36) očigledno bračni život nije prijao. Pred venčanje, koje je održano na Havajima, nepoznati razbojnici su u francuskom letovalištu Sen Trope omamili Batona i Mičibatu da bi im ukrali nakit u vrednosti od 425.000 evra, među kojim je bio i verenički prsten.

Mnogima je san... Britni Vort
Mnogima je san... Britni Vort

Britni Vord uglavnom reklamira donji veš, a karijeru modela počela je u 12. godini, a slavu je stekla kao hostesa u UFC borbama (ultimajt-fajtu). Ova devojka rođena u Kaliforniji bila je zečica meseca januara 2015. godine. Ima 26 godina, sluša Stonse i Led Cepelin i obožava trke Formule 1. Odlikuje je avanturistički duh jer voli padobranstvo i safarije po Africi, gde uživa u društvu divljih životinja.

Slikanje za „Plejboj“ Britni Vord opisala je sledećim rečima:- Osećala sam se kao da sam Anđelina Džoli jer smo snimali na opasnim i neobičnim lokacijama. Nadam se da će mi ovo pomoći da postanem glumica.Srećni par živi u Los Anđelesu.

Ulazi u istorijuODVOZIĆE 300 TRKA U F1Dženson Baton osvojio je svetsku titulu u Formuli 1 2009. godine, a u najvećem svetskom cirkusu neprestano vozi već 16 godina. Odvozio je ukupno 287 trka i upisao 15 pobeda. Ako izveze sve trke do kraja, postaće tek treći vozač u istoriji F1, posle Rubensa Barikela i Mihaela Šumahera, koji je prešao magičnu brojku 300!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track