ZAPALILI INTERNET: Bogdan osvojio lepu Jocu
Foto: Društvene Mreže

Blistaju

ZAPALILI INTERNET: Bogdan osvojio lepu Jocu

Ostali sportovi -

Između košarkaša Srbije i naše odbojkašice rodilo se veliko prijateljstvo na Olimpijskim igrama, što su potvrdili objavljivanjem zajedničkih fotografija na Instagramu

Lepo ide uz lepo. Jovana Brakočević Kancijan i Bogdan Bogdanović zbližili su se za vreme Olimpijskih igara, a zajedničke fotografije koje su objavili na društvenim mrežama izazvale su pravo oduševljenje među njihovim pratiocima.Izgleda da su ključne reči u druženju lepih sportista bile „a u stvari“. Reč je o internoj šali koja im je ostala iz olimpijskog sela, gde su zajedno provodili slobodno vreme.- Balkon, a u stvari nije balkon... - napisao je Bogdan uz fotografiju s Jovanom s dočeka ispred Skupštine.Prelepa košarkašica mu je ubrzo odgovorila selfijem s košarkašem ispred aviona.- Ono kad zgotiviš nekog, a u stvari...Oni koji nisu upućeni da je Jovana u braku s Marčelom Kancijanom, s kojim ima jednogodišnjeg sina Viktora, imali su i predlog za Bogdana.- Prelep par. Nema priče. Ženi se - glasio je jedan od mnogo komentara.

Neke su ovakve fotke pak inspirisale da se zapitaju.- Spavaš li mirno, Kancijane? - upitao je jedan od fanova Jovane Brakočević.Druženje iz Rija Joca i Bogdan moći će da nastave u Istanbulu, s obzirom na to da su iz tog grada njihovi klubovi za koje nastupaju. Bogdanović je košarkaš Fenerbahčea, dok Brakočevićeva igra za Vakifbanku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track