BLISKI SUSRET U RIJU: Kurir bocnuo Venus Vilijams
Foto: Dado Đolas

Neočekivano

BLISKI SUSRET U RIJU: Kurir bocnuo Venus Vilijams

Rio 2016 -

Starija od sestara Vilijams bila oduševljena kada smo joj poklonili značku Srbije, a za uzvrat nam je dala obeležje Sjedinjenih Američkih Država

Kroz olimpijsko selo u Rio de Žaneiru sasvim uobičajeno slivala se reka ljudi, a na svakih nekoliko koraka mogle su se videti omanje gužvice - siguran znak da je neka od najvećih svetski zvezda tu blizu.Ekipa Kurira tako je naletela na čuvene sestre Vilijams, američke teniserke Venus i Serenu, koje su krenule na ručak u obližnji restoran, ali je taj put potrajao više nego što su očekivale. Razlog je, pored očekivanih molbi za fotografisanje i autograme, bio je razmena znački, zanimacija koja se tradicionalno poštuje iz Igara u Igre.Probili smo se nekako do Serene i Venus i, dok je prva bila zaokupljena nekim drugim stvarima, starija je rado zastala da vidi kakve značke imamo da joj ponudimo.

- Evo ovo su značke Srbije, zemlje za koju, pored ostalih, igraju Ana Ivanović i Jelena Janković - objasnili smo Venus, a njena reakcija bila je neprocenjiva.- Srbija? Sjajno (širok osmeh).

Bilo kuda, Kurir svuda... Naš reporter sa sestrama Vilijams
Bilo kuda, Kurir svuda... Naš reporter sa sestrama Vilijams

Dok joj pružamo značku, pomalo stidljivo pita:- Mogu li da uzmem i jednu za sestru?Kada ju je dočekao pozitivan odgovor i kada je dobila suvenir od novinarske ekipe Kurira, Venus je oduševljeno stala pred foto-aparat kako bi ovaj neobični susret ostao zauvek zabeležen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track