(FOTO) 10 NAJZGODNIJIH SRPSKIH OLIMPIJACA: Pored ovih frajera, čak i Ronaldo bi izgledao smešno!
Foto: Beta I Kurir

O NJIMA DEVOJKE MAŠTAJU

(FOTO) 10 NAJZGODNIJIH SRPSKIH OLIMPIJACA: Pored ovih frajera, čak i Ronaldo bi izgledao smešno!

Rio 2016 -

Iako na Olimpijskim igrama više ne gledamo Daču Ikodinovića i Marka Jarića, pripadnice nežnijeg pola neće uživati samo u dobrim partijama naših sportista nego i u njihovom izgledu.

U Riju će se tokom Olimpijskih igara za medalje boriti 103 srpska takmičara, uključujući i momke i devojke, a među njima je mnogo onih koji bi, ukoliko bi prestali da se bave sportom, s lakoćom kojom danas osvajaju medalje lagodno osvajali modne piste, piše Story.rs.

Predstavljamo vam listu naših najprivlačnijih muških predstavnika.

Bogdan BogdanovićUkoliko pitate bilo koju devojku koji košarkaš im se dopada, velika je verovatnoća da ćete čuti ovog momka. Nekadašnji igrač Partizana i velika nada srpske košarke, pored izgleda, pleni harizmom, skromnošću i pristojnošću koju princ na belom konju mora da ima.

Velimir StjepanovićOvaj mladi srpski plivač je pravi primer džentlmena i odanog muškarca za kojim čezne svaka pripadnica nežnijeg pola. Koliko god god uspeva da oduševi i razneži svoje obožavateljke izlivima nežnosti i javnim izjavama ljubavi prema svojoj verenici Džesiki, ženski deo Veljinih fanova s pravom ostaje i ljubomoran... Pa, koja ga ne bi poželela?!

Mihail Dudaš

Asmir Kolašinac
Novak Đoković
Viktor Troicki

Miloš TeodosićKapiten naše košarkaške reprezentacije već godinama važi za momka u kojeg se morate zaljubiti ukoliko odgledate makar jednu njegovu utakmicu. Njegove krupne crne oči, borbenost i frizura kojoj je odan čine ga jednim od definitivno najprivlačnijih srpskih sportista.

Miloš ĆukZgodni Novosađanin koji će u devembru ove godine napuniti 26 godina već je nekoliko puta stigao da silno obraduje navijače srpske reprezentacije, a devojke se oduševe svaki put kada ga ugledaju pored bazena, bez obzira na to nosi li oko vrata medalju ili ne.

Miroslav Raduljica

Duško Pijetlović

Sa sajta Story.rs preporučujemo vam još:Lepe i predodređene za uspeh: 10 najpoznatijih devojaka i supruga domaćih sportistaNeki će Olimpijske igre gledati samo zbog njih: Srpske lepotice kojima nema ravnih! (FOTO)Evo zašto devojke ne mogu da mu odole: Fotke mladog srpskog sportiste koje će vas ostaviti bez daha!Možete li uopšte da presudite koji je najzgodniji? Ovo je 20 najboljih frajera u Srbiji (ANKETA)Milan Kalinić pokušao da parira poznatom sportisti: Evo ko je pobedio! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track