(FOTO, VIDEO) UNIFORMA ZA MEDALJU: Predstavljena oprema srpskih olimpijaca za Rio
Foto: Damir Dervišagić

Sportisti u ulozi manekena

(FOTO, VIDEO) UNIFORMA ZA MEDALJU: Predstavljena oprema srpskih olimpijaca za Rio

Rio 2016 -

Na modnoj reviji u Jugoslovenskoj kinoteci sportisti su predstavili zvaničnu opremu koju će nosti na Olimpijskim igrama u Riju.

Novu "uniformu" na reviji su svečano predstavile košarkašice Srbije Dajana Butulija i Tamara Radočaj, a u ulozi manekena se našao i džudista Aleksandar Kukolj.

Podsetimo, Olimpijski komitet Srbije je u januaru potpisao ugovor sa poljskom kompanijom OTCF čiji brend "4F" je postao zvanična oprema srpskog tima za Olimpijske igre u Riju.

"Želeo bih da se zahvalim svima što su nam se pridružili danas ovim specijalnim povodom.U ime Olimpijskog tima Srbije i svoje lično ime, želim da se zahvalim našem partneru, brendu 4F, bez koga ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Njihova podrška, stručnost i predan rad rezultirali su ovom izvanrednom kolekcijom na koju smo veoma ponosni. Naši olimpijci će nositi opremu vrhunskog kvaliteta i dizajna i verujem da će se u njoj sjajno osećati. Svim našim olimpijcima želim puno uspeha u Riju, a siguran sam da će brend 4F u Brazilu promovisati na najbolji mogući način - sa pobedničkih postolja", rekao je potpredsednik OKS Žarko Paspalj.Igor Klaja, direktor OTCF, poljske kompanije u čijem je vlasništvu brend 4F, rekao je: "Olimpijska kolekcija tima Srbije rezultat je osamnaestomesečnog rada i čast nam je i zadovoljstvo da je konačno predstavimo srpskoj javnosti. Modna revija Olimpijske kolekcije samo je početak naše zajedničke olimpijske avanture, koju ćemo sa zadovoljstvom iskusiti zajedno sa Olimpijskim komitetom Srbije i srpskim olimpijcima. Odabrali smo da dođemo u Srbiju zato što smo prepoznali potencijale tržišta, a verujemo da će Srbi ceniti kvalitet 4F proizvoda".Pored Olimpijskih igara u Riju, brend 4F takođe će biti zvanična oprema srpskih olimpijaca na Zimskim olimpijskim igrama u Pjong Čangu 2018. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track