IKODINOVIĆ STIGAO U RIO Maja Ognjenović: Dača me uvek iznenadi!
Foto: Dado Đilas

Ognjenovićeva blista na OI

IKODINOVIĆ STIGAO U RIO Maja Ognjenović: Dača me uvek iznenadi!

Rio 2016 -

Kapitenka odbojkašica proslavila rođendan, a od preksinoć ima i podršku svog dečka Danila Ikodinovića. „Znala sam da će doći!“

Srpske odbojkašice jedini su srpski kolektiv koji ima perfektan učinak na startu Olimpijskih igara u Riju. Devojke su bez milosti isprašile Italiju i Portoriko, a sve pod dirigentskom palicom kapitenke Maje Ognjenović.Zvezda selekcije Zorana Terzića na oba meča je imala dvostruki razlog za slavlje. Kad je igrala protiv Italijanki, bio joj je rođendan, dok joj je na dan meča s Portorikom u Rio stigao dečko Danilo Ikodinović.Nije bilo žurkeMaja priznaje da za nju lično, ali i za ostale devojke iz tima, nije moglo bolje da krene, i dodaje da joj je drago zbog Dačinog dolaska.- Znala sam da je stigao na dan utakmice i da će doći da me gleda. Obradovao me je jer znam da je imao pravo putešestvije da bi stigao dovde - priča nam Maja.Kaže da rođendan nije mogla da proslavi žurkom, jer je sa ostatkom tima fokusirana na olimpijski turnir.

Tek čekam poklon

- Što se rođendana tiče, bilo je predivno, mada je utakmica završena kasno, a olimpijsko selo nije baš mesto za neko posebno ludovanje. Naravno, ni turnir nije takav da to sebi možemo da dopustimo.Na pitanje da li ju je Danilo možda obradovao poklonom, kaže da je uverena da tek hoće.- Nije još, tek treba da me obraduje. Kad je on u pitanju, to je uvek iznenađenje.

Sve ko jednaDRŽIMO SE ZAJEDNO, BIĆEMO JOŠ BOLJEMaja je jedna od retkih koja je na oba meča provela gotovo sve vreme na terenu.- Nije mudro eksperimentisati sa čestim izmenama na mojoj poziciji, mada je Živkovićeva pokazala da se moje odsustvo ne oseća kad god je ulazila u igru. Ceo tim je odličan, držimo se zajedno, i očekujem još bolje igre u nastavku turnira - poručuje Maja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track