IZGUBIO OPKLADU: Bogdanović postao Teova sponzoruša!
Foto: Dragan Kadić

Miloš Teodosić duboko zavlači ruku u džep

IZGUBIO OPKLADU: Bogdanović postao Teova sponzoruša!

Rio 2016 -

Kapiten košarkaša Srbije pokriće sve troškove reprezentativnih kolega Bogdanovića i Kalinića, s kojima se kladio hoćemo li igrati u finalu Olimpijskih igara u Riju

Dok su bili na kopnu, vozili su se džipom, i to kabrioletom. Za krstarenje morem koristili su luksuznu jahtu. Hranili su se u elitnim restoranima. Ovako su izgledale fotografije Nikole Kalinića i Bogdana Bogdanovića s odmora na Ibici.

Sav ovaj luksuz koštaće ih ravno - nula dinara!

Provode se na Teov račun... Kalinić i drugari
Provode se na Teov račun... Kalinić i drugari

Miloš Teodosić duboko zavlači ruku u džep i plaća saigračima izgubljenu opkladu iz Rija. Naime, Teo je obećao Kalini i Bogdanu da im plaća letovanje na Ibici ako se plasiramo u finale Olimpijskih igara. Verovatno je sjajni plejmejker gutao knedle kad je video fotke koje su objavljivale njegove „sponzoruše“ iz reprezentacije. Uopšte ga nisu štedeli!- Naravno, sve ću platiti - ko iz topa će Teodosić.Već juče je došlo do susreta s Bogdanovićem, ali još nije došao na red završni račun.- Sad smo se prvi put sreli. Nismo još stigli da razgovaramo o tome, ali uopšte ne sumnjam da je poneo sve račune.

Nauživao se... Bogdanović
Nauživao se... Bogdanović

Izuzetno zanimljiv odgovor dobili smo od Miloša na pitanje - da li će se opet kladiti s Bogdanom i Kalinom?- Ako je to cena ovog uspeha, kladiću se ponovo i svaki naredni put s njima.Da ne budu da Teodosić samo daje... Evo, u rodnom Valjevu dobio je nešto izuzetno vredno. Možda ne materijalno, ali ljudski svakako. Reč je o bilbordu s porukom „Hvala ti, legendo“.- To je ideja jednog dela Valjevaca koji žive u Beogradu. Od srca sam im zahvalan. Baš su me prijatno iznenadili jer nisam znao šta spremaju.

Tokom Olimpijskih igara saigrači Miloša Teodosića iz CSKA pružili su mu javno veliku podršku na Tviteru, Instagramu, Fejsbuku...- Video sam sve. Čuo sam se i posle s njima. Zahvalan sam im, da su i oni igrali na Olimpijskim igrama, pružio bih i ja njima podršku - uz osmeh zaključuje priču Miloš Teodosić.

Prava akcijaDRUŽENJE U „RODI“ I INVAZIJA KLINACAPonosni sponzor košarkaškog saveza Srbije „Roda“ juče je upriličila sjajnu akciju i spojila klince s njihovim idolima. U „Rodinom“ megamarketu više od sat vremena Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović proveli su u društvu najmlađih! Deca nisu krila svoje oduševljenje posle dobijenog autograma ili fotografije. Omladina se samo smenjivala, pa se stekao utisak da je druženje moglo da potraje i ceo dan.U „Rodinom“ megamarketu kod Erport sitija nalazi se i prodavnica s ekskluzivnom ponudom svih košarkaških stvari s obeležjima Srbije. Juče su tu bili izloženi i pehari koje je naša reprezentacija osvojila u prošlosti. Više nego dovoljan razlog da posetite „Rodu“.

„Obaveze“UŽIVAM S DECOMSat vremena je Miloš Teodosić strpljivo potpisivao autograme i fotografisao se s klincima. Za nekog bi to predtavljalo poteškoću, ali ne i za kapitena naše reprezentacije.- Ovo je lepa stvar koju volim da radim, i to mi uopšte nije teško. Drago mi je što je ovoliko dece došlo u „Rodu“, mi zaista uživamo.Još jednom smo se osvrnuli i na doček.- Sjajno je bilo. Mi dok smo na takmičenju i nemamo osećaj sta se dešava u Srbiji, tek kad se vratimo, postajemo svesni koliko smo usrećili ljude, barem na dve nedelje - jasan je srpski as, koji je ove godine pokrenuo i kamp Teo4 na Srebrnom jezeru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track