KAKVA PODRŠKA: Lepa Rambova kći navija za medalju!
Foto: Dado Đilas

Srbija pojačana u Riju

KAKVA PODRŠKA: Lepa Rambova kći navija za medalju!

Rio 2016 -

Legendarni fudbaler Dejan Petković s ćerkom bodrio vaterpoliste, a najavio dolazak i na naredne mečeve naših olimpijaca u svom Rio de Žaneiru

Na tribinama zatvorenog bazena, za vreme bitke između srpskih i japanskih vaterpolista (12:8), do nas je seo Dejan Rambo Petković sa ćerkom. Idealna prilika za kratak razgovor s najpoznatijim Srbinom u Brazilu, domaćinom u Rio de Žaneiru.Prvi put na Igrama- Evo, prvi put gledamo nešto uživo. Nikako da stignem - počinje Rambo dok sa ćerkom pravi selfije u pauzi između dve četvrtine vaterpolo meča.

Zanima nas da li je planirao da sada češće bude na tribinama uz naše sportiste.- Naravno, kad god mi vreme dozvoli, dolaziću. Ali samo na sportove koji se odvijaju ovde u Olimpik parku. To nam nije daleko.Budući da se vaterpolisti primetno muče iz meča u meč, pitali smo Ramba ima li neki savet za što bolje prilagođavanje Rio de Žaneiru.- Bio sam ja s momcima pre neki dan, kad sam posetio olimpijsko selo. Nemam ja šta da njima da kažem. Oni su najbolji i sve znaju.

Pošto se bližio rasplet duela Srbije i Japana, pitali smo Dejana kao navijača koliko srpskih medalja vidi do kraja Olimpijskih igara.Širi optimizam- Bar pet, da bude bolje nego u Londonu. Verujem u medalje u vaterpolu, košarci, odbojci, kajaku, tekvondou, rvanju i atletici. Dobro, neka bude sedam onda - uz osmeh poručuje legendarni fudbaler.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track