Lansiranje olimpijskog Kurir sport Vajber četa u susret Olimpijskim igrama

Kurir sport via Rio 2016 na Olimpijskom karnevalu

Lansiranje olimpijskog Kurir sport Vajber četa u susret Olimpijskim igrama

Rio 2016 -

Nakon velikog uspeha Kurir Vajber javnog četa, koji ima preko 47.000 pratilaca, sajt kurir.rs lansira danas i olimpijski Kurir sport Vajber čet KURIR SPORT VIA RIO 2016.

Ovaj javni Vajber čet biće pokrenut u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije i kompanijom Vajber i biće potpuno posvećen sportskim i olimpijskim temama.

Ovde možete pratite Vajber čet KURIR SPORT VIA RIO 2016.

Povodom sto dana do početka 31. Letnjih olimpijskih igara, koje će se od 5. do 21. avgusta održati u Rio de Žaneiru, Olimpijski komitet Srbije, uz podršku Vojvođanske banke, organizovaće danas Olimpijski karneval i dovesti atmosferu Rija u centar Beograda.

Na ovom događaju biće lansiran i olimpijski Kurir sport Vajber čet pod nazivom KURIR SPORT VIA RIO 2016, a svi posetioci karnevala moći će da se informišu o ovom četu kod Vajber devojaka u Kurir sport kutku.

Ovaj kutak biće na prvoj stanici karnevala – stanici Peking, gde će svi posetioci moći da se slikaju sa Srećkom, zvaničnom maskotom olimpijskog tima Srbije, a neki će svoje slike moći da pronađu i skinu upravo na KURIR SPORT VIA RIO 2016 Vajber četu.

KURIR SPORT VIA RIO 2016
KURIR SPORT VIA RIO 2016

Pored toga, na karnevalu Sto dana do Rija, uz podršku Centra brazilske kulture, od Terazija, duž Knez Mihailove, pa do Kalemegdana, čuće se ritmovi Brazila, a plesačice sambe i demonstracija kapoere stvoriće pravu karnevalsku atmosferu. U karnevalskoj povorci biće i sportisti – članovi olimpijskog tima Srbije koji će nas predstavljati na Igrama u Riju – Milica Mandić, Tijana Bogdanović (tekvondo), Ivana Anđušić Maksimović, Andrea Arsović, Zorana Arunović, Jasna Šekarić, Stevan Pletikosić, Damir Mikec, Milutin Stefanović, Dimitrije Grgić, Milenko Sebić (streljaštvo), Davor Štefanek, Kristijan Fris i Viktor Nemeš (rvanje), Ivan Stević (biciklizam), Aleksandar Kukolj (džudo), Miloš Vasić, Nenad Beđik (veslanje).

U Knez Mihailovoj će na tri tačke (stanice Peking, London i Rio) biti organizovane demonstracije tri olimpijska sporta u kojima će Srbija imati predstavnike na predstojećim Olimpijskim igrama, a prolaznici će imati priliku da se oprobaju u tim sportovima i da odmere snage s našim olimpijcima.

Program će trajati od 13 do 16 časova. U 13 časova karnevalska povorka će krenuti sa terazijskog platoa, od olimpijskog sata preko Terazija kroz Knez Mihailovu sve do Kalemegdana, gde će na savskom šetalištu svečano biti otvorena izložba fotografija olimpijskog tima Srbije sa Igara u Londonu 2012.

U susret Olimpijskim igrama, koje će se u avgustu 2016. održati u Rio de Žaneiru, izložba fotografija iz Londona prilika je da se podsetimo prethodnih Igara, trenutaka radosti, tuge, druženja, podrške, ponosa i slavlja.

Okvirna satnica Olimpijskog karnevala

13.00 – Polazna stanica ispred olimpijskog sata na Terazijama

13.20 – Karnevalska povorka zaustaviće se kod stanice Peking (kod „Ruskog cara“)

14.00 – Karnevalska povorka zaustaviće se kod stanice London (kod SANU)

14.30 – Karnevalska povorka zaustaviće se kod stanice Rio (kod Gete instituta)

15.00 – Svečano otvaranje izložbe na Kalemegdanu, na savskom šetalištu

Budite i vi sa nama deo jedinstvenog olimpijskog karnevala! Vidimo se!

Ovde možete pratite Vajber čet KURIR SPORT VIA RIO 2016.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track