ODBOJKAŠICE OTPUTOVALE U RIO: Zubi za rivale, osmesi za narod
Foto: Saša Pavlić

Devojke spremne za borbu

ODBOJKAŠICE OTPUTOVALE U RIO: Zubi za rivale, osmesi za narod

Rio 2016 -

Odbojkašice Srbije otputovale u Brazil, u sjajnoj atmosferi čekaju početak OI i obećavaju da će obradovati navijače

Mnogo je vremena prošlo od 6. septembra prošle godine, dana u kom su srpske odbojkašice izborile plasman na Olimpijske igre.

Došlo je i vreme za polazak u Rio de Žaneiro, a juče smo se na beogradskom aerodromu još jednom uverili da ćemo i u Brazilu videti ono po čemu su prepoznatljive - širok osmeh i odličnu atmosferu.

- Zaštitni znak svih nas. Mi uživamo u onome što radimo. Nadam se da će atmosfera takva i ostati. Uživamo i u rezultatima koji su iza nas jer smo prošle godine zaista napravile podvig. Verujem da ćemo tako i u nastavku jer je to nešto što nas krasi i daje nam novi motiv da igramo još bolje - kaže nam Brankica Mihajlović i poručuje:

- Rivalima ćemo pokazati zube, a za navijače imamo svetao osmeh. Biće naporno, biće jako teško, umemo i da se iznerviramo, pa da iz inata zaigramo još mnogo bolje. Grupa nam je teška, ali koliko će nama biti teško, biće i našim protivnicima - kaže sprski primač servisa, dok korektorka Tijana Bošković dodaje:

- Osmehe mogu da obećam. Mi to uvek pokazujemo, atmosfera je odlična i toga neće nedostajati. Nadam se da ćemo narod obradovati i dobrom igrom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track