ODBOJKAŠICE ŠOKIRANE: Vikend momak nas progoni na mečevima
Foto: Dado Đilas

OI u Brazilu

ODBOJKAŠICE ŠOKIRANE: Vikend momak nas progoni na mečevima

Rio 2016 -

Naše dame u čudu što im organizatori u Riju prilikom svakog izlaska na teren puštaju narodnjak Tine Ivanović

Odbojkašice Srbije ubedljivo su najpozitivnija ekipa na Olimpijskim igrama. Naše devojke su već prvog takmičarskog dana u dvorani Marakanazinjo zadobile nepodeljenu podršku publike u Rio de Žaneiru.

One nisu nasmejane samo na terenu, takve su i van njega i ništa im nije teško. Čak i u slučaju poraza uvek nađu vremena za navijače, s kojima se dugo posle meča druže.Čija je to ideja?Na prvi pogled se vidi da su lepo vaspitane, pa nas je zato malo i začudilo što ih prilikom svakog izlaska na teren prati turbo-folk pesma „Vikend momak“ Tine Ivanović.Pitali smo ih da nam odaju tajnu čija je to ideja bila, a odgovori koje smo dobili su nas nasmejali. Tijana Malešević je u najmanju ruku šokirana izborom pesme.- O, bože. Verujte mi, mi smo ovde prvi put čule tu pesmu i to je bio šok za nas.Uvek ista pesmaImali smo i ranije tih situacija kad domaćin želi da bude dobar. Ne znam kome da se obratimo da promene pesmu - sa osmehom kaže Tijana.

Ljubav cveta... Dača i Maja
Ljubav cveta... Dača i Maja

GolupčićiDAČO, VOLIM TESrpska odbojkašica Maja Ognjenović ima veliku podršku dečka, nekadašnjeg vaterpoliste Danila Ikodinovića, koji je s njom u Riju i sve njene mečeve pomno prati. Tako je bilo i juče, kad su naše devojke bile bolje od Kine, a odmah posle meča otišla je u zagrljaj dečku.

Treća pobedaBOMBAMA NA KINESKI ZID Odbojkašice Srbije nastavile su sa sjajnim partijama na Olimpijskim igrama u Riju. Devojke su, posle poraza od Amerikanki, juče zabeležile i treću pobedu, a ovog puta srušena je Kina sa 3:0 (25:19, 25:19, 25:22). Nakon što su posle dva kola osigurale plasman u četvrtfinale, Srpkinje su sada u igri za drugo mesto, a odlučujući meč protiv direktnog rivala Holandije igraće sutra u 14.30 po našem vremenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track