ORLOVI SLAVILI DO ZORE: Selektor Sale častio na splavu!

Rio, vidimo se

ORLOVI SLAVILI DO ZORE: Selektor Sale častio na splavu!

Rio 2016 -

Košarkaši Srbije obeležili plasman na Olimpijske igre. Tokom noći pridružio im se i selektor Aleksandar Đorđević.

Najbolji u Areni, najveseliji na splavu. Reprezentativci Srbije su uz pesme Saše Matića proslavili plasman na Olimpijske igre!

Podrška legende... Saša Obradović i Miroslav Raduljica
Podrška legende... Saša Obradović i Miroslav Raduljica

Odmah po osvajanju kvalifikacionog turnira u Beogradu kompletan srpski tim krenuo je put prestoničkog splava, gde su igrači do ranih jutarnjih časova uživali u nastupu poznatog pevača. „Orlovi“ su bili izuzetno raspoloženi, pa su rado izlazili u susret svima koji su im tražili da fotografišu. U centru pažnje bio je Saša Đorđević, selektor našeg državnog tima, koji je malo ranije napustio žurku.

Lepo društvo... Nebojša Ilić
Lepo društvo... Nebojša Ilić

- Ceh je iznosio više od 100.000 dinara. Pio se viski, votka, a dobar deo igrača se ipak odlučio samo za sokove. Saša Matić ih je s oduševljenjem pozdravio i tada je na splavu nastala opšta ludnica, svi su želeli da im priđu, čestitaju plasman u Rio... - navodi naš izvor s lica mesta.

Kapitenski... Miloš Teodosić
Kapitenski... Miloš Teodosić

Kao po običaju, atmosferu je na nivou držao i Neša Ilić, tim menadžer našeg tima, koga igrača obožavaju. Uz košarkaše je bio i Saša Obradović, ali i Andrea Lekić, sjajna srpska rukometašica, koja je pratila sve naše mečeve u Areni.

„Orlovi“ u grupi ASA AMERIMA NA STARTUKošarkaši Srbije na OI nastupaće u grupi A, zajedno sa selekcijama SAD, Australije, Venecuele, Kine i Francuske, dok će u drugoj grupi nastupati Hrvatska, Argentina, Španija, Brazil, Litvanija i Nigerija. „Orlovi“ prvi meč igraju protiv Venecuele 6. avgusta, a slede dueli protiv Australije,Francuske, SAD i Kine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track