POSLAO DEVOJKU PO MEDALJU: Dragan Đilas tužan ispratio Anu Dabović
Foto: Dragan Kadić

Košarkašice i vaterpolisti zajedno otišli na OI

POSLAO DEVOJKU PO MEDALJU: Dragan Đilas tužan ispratio Anu Dabović

Rio 2016 -

Predsednik KSS nije krio tugu zbog kraćeg rastanka s devojkom, a ujedno je pokazao i kakav je džentlmen, pošto je Dabovićevoj nosio torbu sve do terminala.

Ženska košarkaška reprezentacija i najbolji vaterpolisti Srbije otputovali su juče u Rio, uz obećanje da će uložiti svoj maksimum na Olimpijskim igrama.

Najbolja srpska košarkašica Ana Dabović ponovo se ukrcala u avion i ponovo je njen pratilac Dragan Đilas ostao na aerodromu tužno da joj maše za srećan put. Ipak, značaj događaja u Riju ostavlja tugu zbog kraće razdvojenosti od emotivnog partnera u drugom planu.

Svestan je toga i prvi čovek KSS, koji je verovatno najponosniji predsednik, budući da jedino njegova organizacija daje dve nacionalne ekipe da predstavljaju Srbiju na Olimpijskim igrama.

Ispraćaj od devojke i cele ekipe sa stručnim štabom na aerodromu „Nikola Tesla“ za Đilasa nije bio jednostavan.

Ana i Dragan nisu krili da su zaljubljeni, a Đilas je pokazao i kakav je džentlmen pošto je nosio Dabovićevoj torbu.Naše devojke će igrati u grupi B sa selekcijama Kanade, Španije, SAD, Senegala i Kine, a prvi meč na programu je 7. avgusta protiv Španije.

Selektorka Marina Maljković kaže da će se borba njenih igračica graničiti s fanatizmom.

- Idemo da bismo pokazale inat, učinili nemoguće mogućim, a to znači da pobedimo i najveće košarkaške sile. Naša borba ići će do granica fanatizma, jer Rio je idealno mesto da predstavimo i sebe i svoju zemlju u najlepšem svetlu - rekla je Maljkovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track