ŠOK ZA SAŠU ĐORĐEVIĆA: Milutinov odustao, Marjanović neće da igra!
Foto: AP

Pripreme za OI

ŠOK ZA SAŠU ĐORĐEVIĆA: Milutinov odustao, Marjanović neće da igra!

Rio 2016 -

Košarkaška reprezentacija Srbije okupila se pred početak priprema za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Riju u okrnjenom sastavu.

Selektoru srpskih "orlova" Aleksandru Đorđeviću, odazvalo se 16 igrača, među kojima i Stefan Birčević i Vladimir Štimac.

Selektor je na konferenciji za medije napomenuo kako je Nikola Milutinov odustao od reprezentacije jer želi da igra letnju NBA ligu, dok se Boban Marjanović izjasnio da ne želi da igra.

-Veliko hvala svim igračima koji su odlučili da ovo leto provedu sa reprezentacijom. Hvala i državi na pomoći da igramo ovde i dođemo do željenog rezultata - rekao je Đorđević u uvodnom obraćanju medijima i onda šokirao sve.

- Boban nam je danas rekao da ne želi da igra, a pre 20 dana je bio voljan, željan. Tako da sam zatečen kao i svi igrači ovde. I Milutinov je odustao, danas smo razgovarali. Bio je na spisku 16 igrača . rekao je Đorđević.

-Opsesija su nam prve dve utakmice u grupi. Nadam se da ćemo da pružimo svoj maksimum, bez obzira na povrede i duge sezone - objasnio je selektor.

Kvalifikacioni turnir odigraće se od 4. do 9. jula u Beogradu, a protivnici našoj selekciji u Grupi A biće Portoriko i Angola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track