12 stvari koje znamo o Stefanu Đokoviću i jedna koja još uvek nije otkrivena
Foto: Tviter

Zanimljivosti

12 stvari koje znamo o Stefanu Đokoviću i jedna koja još uvek nije otkrivena

Tenis -
Postoji nešto što o sinu prvog tenisera sveta još uvek nismo saznali

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pre nešto više od tri meseca postao je otac, a od tada ponovo redom pobeđuje sve do Melburna i petog Australijan opena u karijeri.

Dok Novak ređa uspehe, Stefan sa druge strane osvaja poklonike na društvenim mrežama, a evo 12 stvari koje smo do sada saznali o najpopularnijoj bebi planete. I jedne koja za sada nije otkrivena.

1. Navija za ZvezduDefinitivno - navija za Zvezdu! Tati šalje dobre vibracije u opremi omiljenog fubalskog kluba (patofnice, portikla, duksić).

2. Uspostavio je trend na TviteruSa mamom Jelenom pokrenuo je novi trend na netu - fotkanje nogu dok se gleda Novakov meč (dokaz - prvo mesto na australijskoj listi "trendova" na Tviteru).

3. Koliko je tačno bio star kada je tata osvojio prvi grend slem trofejStefan je imao tri meseca i 10 dana kada je najbolji teniser sveta osvojio prvi trofej kao otac.

4. U ovoj stvari je prosečan SrbinKada mu tata pobeđuje, drži rukice sklopljene. Kao da moli Boga za pomoć, što radi prosečni Srbin kada mu je teško.

5. Zdravlje na prvom mestuMama vodi računa da posmatra tatine mečeve sa pristojne udaljenosti.

6. Prvi automobilPrvi poklon Stefanov poklon je bio automobilčić "Pežo". Da li to znači da će biti profesionalni vozač?

7. Ko mu je najbolja drugaricaEmili, ćerka Biljane i Janka Tipsarevića, biće mu najbolja drugarica.

8. Ima Fejs fan stranuDan posle rođenja, očevi fanovi su mu otvorili Fejsbuk profil, koji sada ima 8.318 lajkova.

9. Omiljene životinje - slonići i žiraficeVoli da ga oblače u bebeće stvari, ali samo ako pantalonice imaju plave sloniće ili žirafice.

10. Ima i rivale!Moraće da se nadmeće sa dvojicom starosedelaca u domu Đokovića, Pjerom i Teslom. I oni Noleta smatraju "taticom".

11. Voli da se vozi avionomPutovao je avionom u Katar, a da nije imao tri meseca.

12. Rođen je kada i... Rođen je 21. oktobra, istog dana kao naučnik Alfred Nobel, reditelj Nikita Mihalkov, fudbaler Nemanja Vidić, starlete Kim Kardašijan i Amber Rouz.

OVO NE ZNAMO

1. Ono što nećemo saznati - na koga ličiStefanovi roditelji se još noisu odlučili da pokažu njegovo lice, pa za sada ne znamo da li bebac više liči na mamu ili tatu. Čekaćemo još neko vreme...

(24sata.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track