ĐOKOVIĆ GRADI VILU KOD RUME: Nole upoznao prve komšije!
Foto: /

Rumljani ga iznenadili

ĐOKOVIĆ GRADI VILU KOD RUME: Nole upoznao prve komšije!

Tenis -

Slavni teniser sa ženom, taštom i ocem obišao imanje na Pavlovačkom jezeru, gde gradi vilu

Novak Đoković i njegova trudna supruga Jelena upoznali su prve komšije na Pavlovačkom jezeru između Rume i Vrdnika, gde grade porodičnu kuću.

U prilog tome svedoče ekskluzivne fotografije do kojih je došla redakcija Kurira. Na njima se vidi kako se najbolji srpski teniser rukuje s meštanima. Tu su bili i njegov otac Srđan Đoković i tašta Vera Ristić.

Svi zajedno su u nedelju obišli gradilište, a komšije su im priredile srdačnu dobrodošlicu. Nakon što se uverio da radovi teku po planu i porazgovarao s majstorima, sportista je otišao na ručak u staru vodenicu, koja se nalazi nedaleko od njegovog placa.

- Nole je ceo dan uživao u druženju s prvim komšijama u Rumi. Bio je lepo raspoložen, sa svima se ispričao i fotografisao, a nakon što je obišao kuću koju gradi već dva meseca, ručao je u restoranu kod Borkovačkog jezera. Tu se isključivo služi organska hrana, što se teniseru posebno dopalo. Obećao im je da će ponovo doći - kaže naš dobro obavešten izvor.

Branislav Vasiljević, dugogodišnji maratonac i Učesnik čuvene trke Beč-Budimpešta-Beograd sa Novakom Đokovićem, foto: Printskrin/Facebook

Kurir/LJ. S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Nikolić gurnuo "prst u oko" zvezdašima i partizanovcima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track