LEGENDARNI TENISER O ĐOKOVIĆU Mekinro: Pepe Imaz je kriv za Novakov pad! Uništio mu je taj 'ubilački' pogled
Foto: Fonet AP

legendarni teniser rekao svoje

LEGENDARNI TENISER O ĐOKOVIĆU Mekinro: Pepe Imaz je kriv za Novakov pad! Uništio mu je taj 'ubilački' pogled

Tenis -

Legendarni američki teniser Džon Mekinro smatra da španski guru Pepe Imaz loše utiče na Novaka Đokovića, kao i da je upravo on 'krivac' za nedostatak 'ubilačkog' pogleda koji je karakterisao Đokovića.

Mekinro kaže da je okretanje dugačijem pogledu na svet, širenju mira i ljubavi unuštilo 'ubilački' pogled Novaka Đokovića koji ga je krasio u vreme dok je bio nepobediv.

"Možda je sa emotivne strane osetio da želi da dovede nekoga ko želi da grli ljude. To se ne mora nužno podudarati sa instinktom ubice. To ne znači da ga je odmah izgubio, ali ne želiš da budeš u situaciji gde je sve mir i ljubav, a onda moraš stati nekome na glavu na takmičenju", opisao je Mekinro situaciju u Novakovom okruženju.

"Pretpostavljam da je u pitanju proces koji je u toku. Ali to je kombinacija stvari, bez obzira što se dešavaju van terena. Imao je povredu pre godinu dana, pad, a to je uticalo na ovu situaciju. Verujem da će biti bolje", kaže legendarni teniser.

"Moramo da sagledamo sve ovo za nekoliko godina. Prerano je da kažemo: 'Neverovatno!' Ima trideset godina, a pričali smo kako će prestići Federera po broju Gren slemova pre samo godinu dana. Ili bar Nadala. Niko nije siguran šta je tačno problem", rekao je Mekinro.

kurir.rs / kurir sport

foto: Fonet AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIS SPORT UŽIVO : Kad ti je ime - PSOVKA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track