(VIDEO) ĐOKOVIĆI SLAVE TRI GODINE BRAKA: Poruka koju je Novak uputio Jeleni će vas oduševiti!
Jelena i Novak Đoković, Foto: Foto: Instagram/djokernole

Tri godine vernosti

(VIDEO) ĐOKOVIĆI SLAVE TRI GODINE BRAKA: Poruka koju je Novak uputio Jeleni će vas oduševiti!

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena pre tačno tri godine zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav.

Novak i Jelena su se venčali pre tri godine na Svetom Stefanu, na glamuroznom slavlju u društvu rodbine i prijatelja. Đokovići su sudbonosno "da" izgovorili 10. jula, samo četiri dana pošto je Novak osvojio drugu titulu na Vimbldonu savladavši u finalu Rodžera Federera.

Novak i Jelena su samo nekoliko meseci kasnije postali roditelji, pošto se u oktobru 2014. godine rodio Stefan.

Naš najbolji teniser je odlučio da se zahvali Jeleni za neizmernu ljubav i to pretočio u poruku koju je objavio na društvenim mrežama.

- Srećna godišnjica braka mojoj srodnoj duši! Zahvalan sam ti na postojanju u mom životu jer uz tebe i tvoju ljubav uspevam da budem svesniji onoga što negujemo i onoga za šta je vredno boriti se u životu. Zahvalan sam ti što si posvećena majka, velika podrška i oslonac svima koji smo u tvojoj blizini. Volim te iz sveg srca - poručio je Novak svojoj voljenoj supruzi Jeleni.

Jelena i Novak iz braka imaju sina Stefana, a njihova porodica postaće uskoro bogatija za još jednog člana kada se Jelena bude porodila i na svet donela devojčicu.

Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DOK NOLE IGRA NA VIMBLDONU: Jelena Đoković u krevetu s nekim drugim

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track