NEKADA JE JURILA NOVAKA Lepa atletičarka otkrila: Na Olimpijskim igrama svi misle samo o seksu. Moje cimerke i ja smo potrošile sve kondome
Lerin Franko, Foto: Instagram

Lerin Franko šokirala javnost

NEKADA JE JURILA NOVAKA Lepa atletičarka otkrila: Na Olimpijskim igrama svi misle samo o seksu. Moje cimerke i ja smo potrošile sve kondome

Tenis -

Paragvajska atletičarka Lerin Franko ostvarila je zavidne rezultate tokom karijere, ali je svetsku slavu stekla pre svega zahvaljujući lepoti.

Bila je jedna od najvećih atrakcija tokom Olimpijskih igara u Pekingu 2008. godine, a podjednako u centru pažnje medija bila je i četiri godine kasnije u Londonu.

Franko je bila najviše fotografisana sportistkinja na ove dve manifestacije.

Našoj javnosti je poznata i po tome što je u Pekingu i Londonu često gledala mečeve Novaka Đokovića, za koga je rekla da joj je omiljeni sportista.

Paragvajka je poslednjih godina više angažovana na modnim pistama nego na atletskim stazama, a tokom nedavnom snimanja u Kanadi otkrila je škakljive detalje sa Olimpijskih igara.

"Na Olimpijskim igrama je najgore. Svašta sam videla, doživela. Moje cimerke su tako jedva čekale da završe takmičenje pa da potroše sve kondome što su ih dobile. Niko od njih nije razmišljao o rezultatima. Kako sam ja bila u vezi s dečkom iz reprezentacije, ni meni nije ostao nijedan kondom", rekla je lepa atletičarka.

Lerin je 2006. godine bila i prva pratilja na izboru za mis Paragvaja, a nakon završetka aktivne sportske karijere, pored mode, posvetila se i sportskom novinarstvu na jednoj lokalnoj televiziji.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

11 sportistkinja zbog kojih nam je I NA SNEGU VRELO!

Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track