(VIDEO) KURIR OTKRIVA Nole ode u muzičare: Demonja mu daje časove saksofona
Foto: Dragan Kadić, Printscreen

Đoković rešio da usavrši talenat

(VIDEO) KURIR OTKRIVA Nole ode u muzičare: Demonja mu daje časove saksofona

Tenis -

Novak Đoković postaje muzičar! Naš najbolji teniser već neko vreme je posvećen časovima saksofona, koje mu daje najpoznatiji srpski saksofonista Nikola Demonja, saznaje Kurir!

Nole je nedavno viđen u jednom muzičkom studiju u centru Beograda, a jedan od vlasnika studija objavio je zajedničku fotku s teniserom, uz napomenu da Đoković vežba za saksofon! Ali Nole je još mnogo pre toga pokazao veliko interesovanje za taj muzički instrument. Još u Dubaiju 2014. teniser je pokazao svoje umeće i upravo tada kreće njegova muzička priča.

- Novak je bio na Čolinom koncertu u Dubaiju pre dve i po godine i tada me je pitao da li bih mogao da mu držim časove saksofona - otkriva Nikola za Kurir.

foto: Printscreen

Muzičar kaže da je sa zadovoljstvom prihvatio da mu bude učitelj, ali časovi su se zbog njihovih brojnih obaveza, pogotovo Đokovićevih, uglavnom odvijali onlajn.

- Za ove dve i po godine imali smo dva onlajn časa i jedan uživo! Bez obzira na to, Nole je neverovatno talentovan i vrlo brzo uči. Sve pamti, nepogrešivo! Da ne znam ko je, rekao bih da je reč o čoveku koji želi ozbiljno da se posveti muzici i saksofonu, eto toliko je posvećen. Neverovatan je - oduševljeno priča Demonja.

foto: Printscreen

On nije siguran kad će Novak imati sledeći čas, ali svakako se raduje što najbolji teniski as Srbije baš s njim vežba saksofon.

Ljiljana Stanišić

Kida

SVIRAO POSLE PRVOG ČASA

Da gaji ljubav prema saksofonu, Nole je pokazao još u avgustu 2015. godine u Sinsinatiju, a taj snimak je i na njegovom Jutjub kanalu.

- Moj lični džez klub inspirisan vremenom koje provodim u Sinsinatiju... Vežbanje dovodi do savršenstva. Šta vi mislite? - upitao je Nole.

- Pa da! Svirao je u parku „Tekilu“, i baš sam mu to ja pokazao. To je bilo posle našeg prvog časa - rekao nam je Nikola Demonja.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Zvezdina muka - ko će zameniti Jovičića?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track