SRPSKA MANEKENKA TALIČNA ZA DŽUMHURA Navijači poručili Dejani: Ne odvajaj se od njega, otkako si tu Damir gazi redom
Foto: Instagram

Donosi mu sreću

SRPSKA MANEKENKA TALIČNA ZA DŽUMHURA Navijači poručili Dejani: Ne odvajaj se od njega, otkako si tu Damir gazi redom

Tenis -

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur danas bi trebao da startuje na US Openu u Njujorku. Prvi rival 56. teniseru sveta je Urugvajac Pablo Kuevac, 27. igrač na ATP listi.

Džumhur u poslednji Gren slem u sezoni ulazi u odličnoj formi, posle finala u američkom Vinston-Salemu i polufinala u meksičkom Los Kabosu, kao i finala u Santo Domingu.

Damira je na svim tim turnirima pratila njegova devojka, srpska manekenka Dejana Živković. Navijači su na društvenim mrežama poslali poruke podrške Dejani i ocenili da je ona talična za Džumhura, te preporučili da se ne odvaja od njega.

- Dejana, ne odmiči se od Damira. Obavezno da si i na US Openu. Ne znam kako si uspela (pretpostaviću), ali otkako si tu Džumi gazi redom. Srećno vam - poručio je jedan od navijača.

Drugi se zahvalio Dejani zbog prvog Damirovog finala u karijeri.

- Hvala tebi Dejana, najbolji si trener u tenisu. Posle četiri godine sam dočekao prvo finale Damira Džumhura. Skoro odmah nakon što si se pojavila. Za vas jedna nezaboravna sedmica, od pomrčine do finala i privatnog leta avionom, super je to.

foto: Instagram

Kurir sport

Foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SADA LJUBI TENISERA: Ovo su bivši momci Dejane Živković!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track