ŽURKA POVODOM ROĐENJA TARE ĐOKOVIĆ: Novak dolazak naslednice proslavljao uz poznati narodnjak!
Foto: Damir Dervišagić

PROSLAVA TRAJALA DO ZORE

ŽURKA POVODOM ROĐENJA TARE ĐOKOVIĆ: Novak dolazak naslednice proslavljao uz poznati narodnjak!

Tenis -

Kada se Jelena porodila, Novak je u porodičnom domu organizovao manju proslavu, a nekoliko puta je puštao pesmu posvećenu maloj Tari.

Jelena Đoković na svet je donela drugo dete, ćerkicu Taru, koja je već sad mezimica porodice Đoković. Tata Novak bio je uz suprugu i tokom porođaja, a Jelena je, kao i prošlog puta kada je rodila Stefana, odlučila da se porodi u privatnoj bolnici u Monaku, gde porođaj košta 5.000 evra, a svaki naredni dan 1.000 evra.

Novak Đoković nije štedeo novca za svoju suprugu, a veče nakon toga organizovao je proslavu u svom domu, u kojem je okupio kumove i najbliže prijatelje.

- Novak je zajedno sa prijateljima slavio do jutra, a društvo je naručivalo pesme sve vreme. U jednom momentu Đoković je naručio poznatu srpsku pesmu "Zlatibore pitaj Taru" i svima je bilo jasno da ju je posvetio ćerkici koja je ugledala svetlost dana - kaže izvor blizak porodici Đoković.

Za to vreme, Novakov otac Srđan Đoković veselio se u restoranu u vlasništvu porodice Đoković u Beogradu. Srđan je okupio nekoliko prijatelja i organizovao večeru u čast unuci Tari.

Odmah nakon večere, ujutru se uputio u Monako, kako bi bio uz Noleta i Jelenu u najsrećnijem trenutku.

- Srđan je stigao u Monako stigao u ranim jutarnjim časovima i otišao u bolnicu kako bi video snajku, a potom čitav dan proveo sa Noletom, kao i suprugom Dijanom - kaže dalje naš izvor.

Tokom čitavog dana u dom porodice Đoković u Monaku je stizalo cveće, kao i pokloni za Taru, koje su slali Novakovi i Jelenini dugogodišnji prijatelji iz kneževine na jugu Francuske.

- Jelena danima prima pozdrave i čestitke iz čitavog sveta u gradovima u kojima žive prijatelji koje je Nole stekao tokom dugogodišnje karijere - završava izvor.

kurir.rs / Blic, Anastasija Čanović

foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ĐOKOVIĆEV SIN PRIČA DVA JEZIKA: Pogledajte razgovor između Novaka i malog Stefana!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track