(FOTO) NOLE SE PROVODI PO BEOGRADU: Evo gde je Đoković izašao u subotu uveče
Foto: Nebojša Mandić

VEČE SA PRIJATELJIMA

(FOTO) NOLE SE PROVODI PO BEOGRADU: Evo gde je Đoković izašao u subotu uveče

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković prisustvovao je predtavi "Olimp" koja se prikazuje u okviru beogradskog internacionalnog teatarskog festivala (Bitef).

Najbolji srpski teniser svih vremena je predtavu gledao u društvu glumice Jelisavete Orašanin koja nije propustila priliku napravi fotografiju koju je kasnije okačila na društvene mreže.

foto: Printskrin/Instagram

Beogradski internacionalni teatarski festival (Bitef) otvorio je u Centru Sava flamanski reditelj Jan Fabr, uoči izvođenja njegove 24-časovne predstave "Olimp u slavu kulta tragedije".

"Lepota čak i kada stvara konfuziju i biva subverzivna uvek nosi poruku pomeranja. Sa tim poklonom otvaram 51. Bitef", rekao je flamanski reditelj Jan Fabr.

foto: Dragana Udovičić

Publika je mogla samo da čuje njegov glas jer ansambl sastavljen od 20 plesača, glumaca i izvodjača iz različitih zemalja ne dozvoljava da se na bini, pre izvođenja prestave, pojavi bilo ko.

Fabr, multimedijalni umetnik, dramski pisac, reditelj i koreograf poželeo je doprodošlicu svim posetiocima iz ma kog kraja sveta su došli. Predstava "Olimp u slavu kulta tragedije" sastavljena je od 15 tragedija, medju kojima su "Dionisove Bahantkinje", "Edip", "Fedra", "Herakle", "Antigona", "Orestija", "Dionizijske noći".

Maratonska predstava "Olimp" počela je danas oko 18.00 časova, a završava se 24 sata kasnije.

kurir.rs / kurir sport

foto: Nebojša Mandić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

7 činjenica koje niste znali o Novaku Đokoviću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track