TEROR NAD SRPSKOM TENISERKOM: Sponzori nisu davali Ani Ivanović da zatrudni!
Foto: Profimedia

MILIONSKI UGOVORI

TEROR NAD SRPSKOM TENISERKOM: Sponzori nisu davali Ani Ivanović da zatrudni!

Tenis -

Srpska teniserka Ana Ivanović, kako prenose svi svetski mediji, je trudna i u februaru će roditi dečaka, a malo je poznato da gospođa Švajnštajger nije smela da ostane u blagoslovenom stanju zbog ugovora sa sponzorima.

Svetski mediji uveliko bruje o trudnoći Ane Ivanović, a iako se srpska teniserka još uvek nije oglasila povodom ove vesti, mediji već znaju i pol deteta.

Ana i Bastijan venčali su se u julu 2016. godine i blagosloveno stanje lepe Srpkinje ne bi bilo nikakvo iznenađenje, ali teniserka je morala pre nego što se ostvari kao majka da ispoštuje sponzore!

foto: Profimedia

Prema milionskim ugovorima koje je Ana Ivanović potpisala sa uticajnim brendovima jedna od stavki je bila da je u obavezi da igra do 30. godine, kao i da samo povreda može da je odvoji od terena. U suprotnom, sponzorima će plaćati penale i do sedam miliona evra!

Finansijski ne bi bilo u interesu da u 2017. godini ostane u drugom stanju, ali ako uzmemo u obzir da Ivanovićeva 7. novembra puno 30 godina, i da je do tog datuma ostalo još malo, Ana sasvim opušteno može da planira svoj život sa bebom.

foto: Profimedia

Doživotni ugovor sa Adidasom

Naime, dok je Srpkinja igrala tenis, godišnje je prihodovala pet miliona evra, ako kako je odlučila da prestane, onda njena zarada sada iznosi 'samo' 1,5 miliona evra godišnje. Takođe, još neke kompanije koje su verne Ani imaju stavke kojima štite svoje interese. Tako ugovor s "Dubai djuti-frijem" nalaže obavezno učešće na pojedinim turnirima i njihovim reklamnim događajima.

foto: Profimedia

Potrebno je uzeti u obzir da su Ana i Bastijan u karijeri već zaradili na desetine miliona evra, pa će možda odlučiti da se odreknu budućih velikih prihoda zarad naslednika. Jedan deo izgubljenog novca Ana će moći da nadoknadi fotografisanjem u trudnoći, jer će sigurno biti meta interesovanja popularnih svetskih časopisa.

ANINI UGOVORI - SEDAM VELIKIH SPONZORA

Adidas - 5 miliona evra godišnje Dubai djuti-fri - 5 miliona evra godišnje Roleks - tajna suma Joneks - tajna suma Šiseido - tajna suma Đus plus - tajna suma Trejners for mi - tajna suma

kurir.rs / kurir sport

foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Tišina, profesor Teodosić drži čas!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track