POMOĆ PREDŠKOLSKOM OBRAZOVANJU: Otvoren konkurs Novak Đoković fondacije za projekte u 2018. godini
Foto: Reuters

Prijave do 1. decembra

POMOĆ PREDŠKOLSKOM OBRAZOVANJU: Otvoren konkurs Novak Đoković fondacije za projekte u 2018. godini

Tenis -

Novak Đoković fondacija je raspisala Konkurs za proširenje kapaciteta predškolskog obrazovanja u Srbiji za 2018. godinu.

Fondacija će u narednoj godini pomoći adaptaciju i rekonstrukciju institucija koje se bave obrazovanjem dece uzrasta od jedne do šest godina.

Pravo učešća na konkursu imaju sve predškolske institucije, lokalne samouprave i organizacije civilnog društva registrovane u našoj zemlji, a fondacija će razmatrati isključivo predloge koji se odnose na proširenje kapaciteta predškolskog obrazovanja, i to na teritoriji opštine iz koje se konkuriše.

„Radujemo se novim idejama i predlozima za unapređenje uslova predškolskog obrazovanja, kako bismo zajedničkim snagama deci u Srbiji omogućili što bolje uslove odrastanja i razvijanja svojih potencijala i talenata, kao i da imaju srećno i zdravo detinjstvo“, istakla je Gorana Džuža Jakovljević, menadžerka projekata Novak Đoković fondacije.

Predloge projekata je moguće dostaviti i-mejlom na projects@novakdjokovicfoundation.org, ili poštom na Novak Đoković fondaciju, Bulevar Mihajla Pupina 10a, 11070 Beograd, sa naznakom za konkurs.

Krajnji rok za dostavljanje predloga je 1. decembar 2017, u 17 časova, i prijave pristigle nakon tog roka neće biti razmatrane.

Više informacija o uslovima konkursa i potrebnoj dokumentaciji možete pronaći na sajtu Novak Đoković fondacije.

Kurir sport

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Samo danas : "Ovo je Beč , Ovo je Srbija"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track