(FOTO) ĐOKOVIĆ DELIO KOLAČE NOVINARIMA I PROGOVORIO O OPERACIJI: Moj pristup tenisu je sada drugačiji i to je uzbudljivo!
Foto: AP

POVRATAK NA TEREN

(FOTO) ĐOKOVIĆ DELIO KOLAČE NOVINARIMA I PROGOVORIO O OPERACIJI: Moj pristup tenisu je sada drugačiji i to je uzbudljivo!

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković na konferenciji za medije pred početak Austrajian Opena potpuno otvoreno je odgovarao na sva pitanja novinara.

Na početku konferencije za medije kojih je itekako bilo puno, Đoković je rekao da mu je drago što se vratio i što ponovo može da igra na velikim turnirima.

"Znam da ako sebe dovedem na željeni nivo, fizički i mentalno, da mogu daleko da doguram na ovom turniru. A da li se moj pristup tenisu razlikuje od prethodnih godina? Naravno, i zbog toga je sve uzbudljivije", objasnio je Novak.

Takođe, jedno od pitanja novinara bilo je vezano i za lakat i povredu koja ga je mučila u prethodnom periodu, zbog koje se odlučio za dužu pauzu. Đoković je rekao da nije operisan, kao i da nije 100% spreman. Međutim, dovoljno je spreman da se takmiči na velikom turniru.

Sada već tradicionalno, Novak Đoković je i ovog puta sve prisutne novinare počastio kolačima.

kurir.rs / kurir sport

foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVAKO izgleda put Zvezde i Partizana do prvog i četvrtog mesta u ABA ligi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track