TURNIR U MELBURNU SE ZAHUKTAVA: Svitolina, Kostjuk i Karenjo Busta u trećem kolu Australijan opena
Foto: EPA Tracey Nearmy

FAVORITI SIGURNI

TURNIR U MELBURNU SE ZAHUKTAVA: Svitolina, Kostjuk i Karenjo Busta u trećem kolu Australijan opena

Tenis -

Ukrajinska teniserka Elina Svitolina plasirala se u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobedila Čehinju Katerinu Sinijakovu posle tri seta, 4:6, 6:2, 6:1.

Četvrti nosilac će u trećem kolu igrati protiv 15-godišnje sunarodnice Marte Kostjuk, koja je pobedila domaću teniserku Oliviju Rogovsku sa 6:3, 7:5.

Kostjuk je došla u glavni žreb iz kvalifikacija i najmlađa je teniserka koja je pobedjivala na turniru u Melburnu od Martine Hingis 1996. godine.

Kostjuk je 521. na WTA listi.

Još jedna Ukrajinka, Katerina Bondarenko plasirala se u treće kolo pošto je pobedila 15. nosioca Ruskinju Anastasiju Pavljučenkovu sa 6:2, 6:3. Ona će igrati protiv Slovakinje Magdalene Ribarikove, koja je posle tri seta pobedila Belgijanku Kirsten Flipkens sa 6:4, 0:6, 6:2.

Španac Pablo Karenjo Busta plasirao se u treće kolo pošto mu je Francuz Žil Simon predao meč zbog povrede butine. Španac je uoči prekida vodio sa 6:2, 3:0. On će igrati protiv Žila Milera iz Luksemburga, koji je pobedio Maleka Džazirija iz Tunisa sa 7:5, 6:4, 6:7, 3:6, 6:2.

Britanac Kajl Edmund pobedio je u drugom kolu Uzbekistanca Denisa Istomina sa 6:2, 6:2, 6:4. On će igrati protiv Nikolasa Basilašvilija iz Gruzije, koji je pobedio Belgijanca Rubena Bemelmansa sa 7:5, 6:1, 6:3.

kurir.rs / Beta

foto: EPA Tracey Nearmy

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SRPSKA SEKS BOMBA BODRILA NOVAKA: Šokiraćete se kada saznate zbog čega nije smela glasno da navija za Srbina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track