(FOTO) OVA DEVOJČICA DANAS ŽIVI ŽIVOT KAO IZ BAJKE: Udala se za jednog od najpopularnijih svetskih sportista, a mnoge žene sveta se ugledaju na nju!
Foto: Pritnscreen/Instagram

MALA SLATKA CURICA

(FOTO) OVA DEVOJČICA DANAS ŽIVI ŽIVOT KAO IZ BAJKE: Udala se za jednog od najpopularnijih svetskih sportista, a mnoge žene sveta se ugledaju na nju!

Tenis -

Ova preslatka devojčica danas je majka dvoje dece i srećno je udata za jednog od najpopularnijih svetskih sportista.

"Ovaj ringišpil još nije izašao iz mode na Kalemegdanu", stoji u opisu fotografije na kojoj mala Jelena Đoković vozi motor na ringišpilu.

Dirljiva je njihova ljubavna priča koja je započela u tinejdžerskom dobu u Beogradu, a krunisana u leto 2014. venčanjem na Svetom Stefanu.

Upravo u to vreme sedamnaestogodišnji Novak je odlučio da počne profesionalno da se bavi tenisom. Tu godinu završio je na 78. mestu svetske liste, i samo oni koji su ga najbolje poznavali, a to su bili njegovi roditelji, kao i treneri Jelena Genčić i Nikola Pilić, videli su u njemu potencijal budućeg velikog teniskog šampiona. Jelena Ristić, koja je 11 meseci starija od Novaka, u to vreme sigurno nije mogla ni da nasluti kojim tokom će krenuti njihova tinejdžerska veza.

Upoznali su se u jednom većem društvu, ona je trenirala atletiku i imali su mnogo sportskih tema o kojima su pričali. Svi koji su ih tada poznavali kunu se da je to bila ljubav na prvi pogled, nalik onoj koja se često događa na filmu, ali retko u životu.

– Hvala joj što je deo mog života, jer uz nju i njenu ljubav uspevam da budem svesniji onoga za šta je vredno boriti se. Zahvalan sam joj što je posvećena majka, velika podrška i oslonac svima nama koji smo u njenoj blizini. Volim je iz sveg srca - rekao je Nole u jednom intervju.

Jelena i Novak Đoković roditelji su dvoje dece - sina Stefana i ćerke Tare.

kurir.rs / kurir sport

foto: Pritnskrin/IG

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Navijači - podele, kazne, baklje... Dokle?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track