OPA BATO: Švajni kupio Ani stan u Čikagu!
Foto: Profimedia

Spremio joj iznenađenje posle porođaja

OPA BATO: Švajni kupio Ani stan u Čikagu!

Tenis -

Luksuzni apartman u njenom omiljenom gradu, a ključeve će joj predati odmah nakon što na svet donese njihovo dete

Ana Ivanović (30) svaki dan očekuje porođaj, a njen muž Bastijan Švajnštajger (33) joj je već pripremio iznenađenje. Kako Kurir saznaje, bivša teniserka će od fudbalera nakon porođaja na poklon dobiti luksuzni stan u Čikagu!

- Ana je Bastijana učinila najsrećnijim čovekom na svetu kada mu je saopštila da je u drugom stanju i sada on želi da je daruje onako kako i priliči supruzi jednog fudbalera. Sportista nije dugo razmišljao, već je odlučio da joj kupi nekretninu u njenom omiljenom gradu. Švajni je pre nekoliko meseci angažovao agenciju, koja se pobrinula da stan bude na najlepšoj lokaciji, s pogledom na ceo grad - priča naš sagovornik blizak porodici Ivanović.

On kaže da Ivanovićeva i ne sluti kakvo je iznenađenje čeka.

- Svi se u porodici raduju dolasku bebe. Bastijan je non-stop uz Anu, ispunjava joj ama baš sve želje. Nije joj otkrio da je čeka vredan poklon, ali svi u porodici su upućeni. Nedavno su opremili sobu za bebu - završava naš izvor.

Ana će se poroditi u jednoj od najboljih klinika u Nemačkoj, gde porođaj košta 15.000 evra. Njih dvoje su odlučili da zamrznu bebine matične ćelije. Koliko su uzbuđeni zbog dolaska naslednika, supružnici su pokazali zajedničkom fotografijom na Instagramu, na kojoj se vidi da sijaju od sreće.

Bravo, zete

IZABRALI SRPSKO IME

Srpkinja i Nemac u jednom su složni - njihovo dete će imati srpsko ime! Ana i Bastijan odabrali su ime za sina, a u najužem izboru bila su imena Stefan, Marko, Luka i Aleksandar. Za koje ime su se na kraju odlučili, otkriće nakon porođaja.

Kurir / Lj. S.

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

MINA IZGLEDA BRUTALNO U HALJINI, A TEK DA JE VIDITE U KUPAĆEM: Devojka Nemanje Nedovića snimkom sa plaže izazvala pometnju na internetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track