BORIS BEKER ŠOKIRAO: Nadam se da TO nije slučaj sa Novakom, jer bi to bio KRAJ NJEGOVE KARIJERE!
Foto: Fonet

NEMAC POTPUNO OTVORENO

BORIS BEKER ŠOKIRAO: Nadam se da TO nije slučaj sa Novakom, jer bi to bio KRAJ NJEGOVE KARIJERE!

Tenis -

Bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker govorio je o povratku najboljeg srpskog tenisera na teren.

Slavni Nemac je između ostalog rekao i koliko će Đokoviću trebati da se vrati na pobednički kolosek posle ozbiljne povrede lakta.

Nole je na kraju morao da pribegne operaciji koju je dugo izbegavao, ali drugog rešenja nije bilo. Izgleda da oporavak lakta ide po planu jer je nekadašnji broj jedan već počeo da trenira, a najavljuje se i njegovo učešće na Indijan Velsu.

"Obično kažu da je igraču potrebno onoliko vremena da se vrati na vhunski, koliko je bio odsutan. Nadam se da to nije slučaj sa Novakom Đokovićem jer to znači da je njegovoj karijeri kraj", rekao je Beker, a potom nastavio.

"Bilo bi previše očekivati od njega da po povratku odmah osvoji Grend slem. Rafa i Federer su postavili primer kako treba da izgleda povratak, ali oni nisu normalni. Obično je potrebno vremena da se vratite", zaključio je Beker koji kaže da zna sa kakvim se sve problemima se suočava njegov nekadašnji pulen.

"Mentalno će to biti najveći izazov. Koliko ste spremni da prihvatite taj prljavi posao kao što su treninzi u ponedeljak ujutru, uvodne runde turnira koje očekuju da dobijete, a uslovi su vreli ili vetroviti", završio je Beker.

kurir.rs / kurir sport

foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo kako bi kazna FSS nekome mogla da bude i nagrada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track