ADAPTACIJA VRTIĆA POSLE 40 GODINA: Fondacija Ðoković donirala 6,6 miliona deci Župe
Foto: Fondacija Novak Đoković

Akcije ne prestaju

ADAPTACIJA VRTIĆA POSLE 40 GODINA: Fondacija Ðoković donirala 6,6 miliona deci Župe

Tenis -

Fondacija Novak Ðoković potpisala je ugovor sa opštinom Aleksandrovac i Dečijom ustanovom “Naša radost” o donaciji 6.625.610 dinara za zamenu stolarije na zgradi vrtića i adaptaciju prostora.

Ugovor u zgradi Skupštine opštine Aleksandrovac potpisali su predsednik te ustanove Jugoslav Stajkovac, direktorka Dečije ustanove “Naša radost” Daliborka Simić i ispred fondacije Ðoković Gordana Džudža Jakovljević.

Prvi čovek opštine Aleksandrovac Jugoslav Stajkovac zahvalio se na donaciji i istakao da će ona unaprediti i poboljšati kvalitet boravka dece u Dečjoj ustanovi “Naša radost”.

– Novak je još jednom pokazao da je njegova humana misija velika, donirati sredstva za 50 dečijih ustanova u Srbiji je zaista velika i plemenita stvar. Ðoković je prošao težak put do ostvarenja svog cilja, a pored toga nikada nije zaboravio na probleme svog naroda, najviše dece. Novaku, njegovoj porodici, zaposlenima u Fondaciji, želim dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću – rekao je Stajkovac.

Dečiju ustanovu “Naša radost” pohađa ukupno 571 dete, od čega vrtić u gradu 378, a još 193 deteta ovu ustanovu na terenu po selima Župe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track