ANA IVANOVIĆ OPET U EPICENTRU: Krah na terenu doneo privatni uspeh
Foto: Profimedia

Nova životna etapa

ANA IVANOVIĆ OPET U EPICENTRU: Krah na terenu doneo privatni uspeh

Tenis -

Bez obzira na to što u poslednje vreme nije osvojila nijedan turnir, teniserka Ana Ivanović u centru je pažnje jer brojni brendovi žele da im baš ona bude zaštitno lice, dok je interesovanje nemačke javnosti još veće od kada se udala za Bastijana Švajnštajgera koji će joj biti najveća podrška u nedeljama nakon operacije šake, piše Story.

Naša najbolja teniserka Ana Ivanović ne mari za loše komentare ljudi iz svetskog šou-biznisa koji joj mnogo toga zameraju. Naime, u medijima svako malo postavlja se pitanje koje ima neskrivenu dozu ironije – da li je ona manekenka ili teniserka jer sve češće ima uspešne promotivne kampanje, dok sportski uspesi izostaju. Slavna teniserka ipak ne skida osmeh s lica, naročito od kada je postala gospođa Švajnštajger. Ona je nakon udaje za roslavljenog nemačkog fudbalera stekla pravo da postane nemačka državljanka, a pre dve nedelje dobila je i njihov pasoš.- Ana je, kao i ostali građani, morala da čeka na proceduru. Taj proces trajao je oko mesec dana i njoj je pasoš završen u tom roku. Iako je Švajni maltene bog u Nemačkoj, pogotovo u Minhenu, nije urgirao da predmet njegove supruge bude prioritet. To je urađeno pre dve nedelje i Ana je od tada i zvanično državljanka Nemačke – tvrdi izvor blizak bračnom paru Švajnštajger. Baš u to vreme Ana je odlučila da u Njujorku završi ovogodišnju sezonu.- Nažalost, obnovila sam povredu šake i lekari su mi savetovali da se na izvesno vreme povučem sa takmičenja kako bih se oporavila i vratila maksimalnu snagu. Takođe, odlagala sam operaciju povređenog prsta koji sam polomila na Otvorenom prvenstvu Australije prošle godine i to je nešto što ću morati da uradim u narednim nedeljama. Kao rezultat svega toga, veoma sam tužna što neću moći da nastavim sezonu i nastupim na turnirima u Aziji. Nedostajaće mi takmičenja na nekim od mojih omiljenih turnira u Japanu i Kini ove godine. Morala sam da donesem ovu tešku odluku kako bih se potpuno oporavila i bez povreda ušla u sledeću godinu – napisala je Ana u svom saopštenju.

Interesovanje svetskih medija za nju ne jenjava pa se tako u julu fotografisala za nemačko izdanje magazina Vogue, potom za francuski modni sajt The Coveteur, a krasi i naslovnu stranu septembarskog broja magazina Sport & Style. Upravo zbog toga i ne čudi ponašanje njenih fanova koji sa žaljenjem konstatuju da se češće pojavljuje na naslovnicama modnih magazina nego što pozira na pobedničkom tronu. Naime, našu teniserku na startu US Opena porazila je Čehinja Denisa Albertova, koja zauzima 89. mesto na WTA listi. Anini obožavaoci možda i ne bi tako burno reagovali da joj ovo nije bio peti uzastopni poraz, a prethodno je ispala i u prvom kolu teniskog turnira na Olimpijskim igrama u Riju. Igraj tenis malo za promenu, ne blamiraj se na terenu i Da li si ti manekenka ili teniserka? Prvo ti sjajno ide, a drugo ne baš, samo su neke od kritika koje su joj uputili pratioci, ali takvi komentari slavnu teniserku očigledno ne opterećuju. Uz sve to fanovi njenog supruga optužili su je da je ona kriva za lošu igru Bastijana na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a okarakterisali su je i kao osobu zbog koje je on otišao iz nacionalnog tima. Švajnštajger je poslednjih 12 godina bio standardni član aktuelnog svetskog prvaka i polufinaliste na nedavnom Evropskom prvenstvu. Od 2008. godine bio je kapiten ekipe. Odigrao je 120 utakmica i postigao 24 gola, a pojedini nemački mediji ovu odluku Švajnštajgera podržali su uz komentar da je postupio ispravno prepustivši svoje mesto nekom mlađem i dodali da u ovom slučaju važi stara izreka Ko nema sreće u kartama, ima u ljubavi, pošto se nedavno venčao sa srpskom teniserkom Anom Ivanović. Međutim, ima i onih koji smatraju da je Švajnštajger mogao još da pruži nacionalnom timu Nemačke, bez obzira na to što je, kako im se čini, fudbal stavio u drugi plan od kada se oženio.Sa sajta Story.rs pročitajte i: Oni primenjuju Novakov recept za romantiku: Zbog ovakvog uživanja Bastijan Švajnštajger je produžio posetu tazbini (FOTO)Nikolina Pišek i Adrijana Lima zagrljene muškarcima dižu pritisak: Koja je od njih dve sinoć izgledala lepše? (ANKETA)Ove fotografije do sad nisu objavljivane, a govore mnogo: Bred i Anđelina ni na javnom mestu nisu mogli da obuzdaju bes! Kada sa suprugom upari odevnu kombinaciju nastaje pravi modni bum: Ovako je Jelena Karleuša bodrila Duška na utakmici (FOTO)Ljubavna priča o kojoj danas priča ceo svet: Njihova ljubav je snažnija od godina, bolesti, daljine... (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track