ANA, SRPKINJO: Na svadbi zaplakala uz Vidovdan!
Foto: Damir Dervišagić

Otkrivamo šta je mladu pogodilo na venčanju sa Švajnijem

ANA, SRPKINJO: Na svadbi zaplakala uz Vidovdan!

Tenis -

Nina Badrić je više pričala nego što je pevala, zato su je nakon pola sata sklonili s bine. Tada je bend po teniserkinoj želji otpevao najveću srpsku patriotsku pesmu

Ana Ivanović je na svadbi lila suze uz „Vidovdan“, saznaje Kurir. Iako je rekla da na venčanju s Bastijanom Švajnštajgerom ne želi narodnjake, teniserka je napravila izuzetak - tražila je da joj otpevaju najveću srpsku patriotsku pesmu.Za muziku je bila zadužena hrvatska pevačica Nina Badrić, ali su je mladenci posle pola sata sklonili s bine.- Nina je smorila goste jer je više pričala nego što je pevala. Izvodila je uglavnom „žalopojke“, pa su Ana i Bastijan odlučili da bend preuzme repertoar. Naručivanje pesama i kićenje muzičara bilo je zabranjeno gostima, ali ne i mladi i mladoženji - kaže naš izvor sa svadbe godine.Dok je Švajni đuskao uz hitove omiljene pevačice Rijane, Ana je iznenadila svojim muzičkim ukusom.- Iako se venčala u Italiji i iako je među zvanicama bilo najviše stranaca, naručila je dve omiljene srpske pesme. Zaplakala je čim su zasvirali „Vidovdan“ Goce Lazarević, a odmah nakon toga tražila je i hit „Crne kose“ Hanke Paldum - dodaje izvor.

Glasno rekli „da“... Ana i Švajni ispred crkve
Glasno rekli „da“... Ana i Švajni ispred crkve

Nakon toga je odlučila da neće više da sluša tužne pesme na dan venčanja. Na tu njenu odluku uticao je i nemački fudbaler, koji je, kad je video da njegova draga plače, zamolio muzičare da sviraju nešto veselije.Inače, Ana i Švajni su na venčanje pozvali oko 150 gostiju. Ukupno su od zvanica dobili oko 300.000 evra, a za svadbu su izdvojili oko milion evra.

VeraDECA ĆE IM BITI KATOLICIPo odobrenju pape, od koga su tražili dozvolu, venčali su se i po katoličkim i po pravoslavnim običajima. Međutim, pošto su se zavetovali na večnu ljubav u katoličkoj crkvi, Anina i Švajnijeva deca biće katoličke vere, dok će teniserka ostati pravoslavka.

LuksuzPRIPREMALI SE OD FEBRUARA RENOVIRALI PALATU ZBOG ANE I ŠVAJNIJATeniserka i fudbaler venčali su se u palati koju su renovirali zbog njih. Iako je prvobitno najavljivano da će svadbeno veselje praviti u hotelu „Aman“, gde su se pre dve godine jedno drugom zakleli na večnu ljubav glumac Džordž Kluni i advokatica Amal Alamudin, Švajni i Ana su promenili lokaciju. Zanimljivo je da su oni organizovali koktel dobrodošlice za goste tamo gde je Kluni pravio svadbu, dok su se venčali na mnogo luksuznijem mestu. Prostor u kome su organizovali slavlje pripreman je od februara, a svaki detalj promenjen je na zahtev mladenaca. Ana je učestvovala u svim pripremama i kad god je imala vremena, pratila je kako napreduje sređivanje prostora za glamurozno slavlje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track