BOJANA JOVANOVSKI ZA KURIR: Udajem se, devojački život za mene je prošlost
Foto: Nebojša Mandić

Ljubav i moda

BOJANA JOVANOVSKI ZA KURIR: Udajem se, devojački život za mene je prošlost

Tenis -
Svadba će najverovatnije biti u novembru ili početkom sledeće godine. Još gledamo šta je najbolja solucija, kaže teniserka

Bojana Jovanovski odlučila je da završi sa devojačkim životom i uplovi u bračne vode. Srpska teniserka otkrila je za Kurir da se udaje krajem ove ili početkom naredne godine. Njen budući suprug nije poznata ličnost, ali kako kaže, jeste idealan muškarac za nju.- Eto, udajem se. Svadba će najverovatnije biti u novembru, eventualno u januaru ili februaru sledeće godine. Još gledamo šta je najbolja solucija. O bebi još ne razmišljam, ali svakako mi je u planu da postanem majka za neku godinu - istakla je Jovanovski.

Bojana je poznata po tome da prati modu, pa kao takva otkriva da preferira opušten stil odevanja jer se u toj garderobi najbolje oseća.- Volim sportsku eleganciju, smatram da je to odlično za devojke koje vode aktivan život. To je moj stil i najlepše se osećam u takvoj garderobi. Naravno, sve zavisi od prilike, ali nisam previše ljubitelj elegantnog oblačenja. Uživam u opuštenoj varijanti.Naša teniserka ima rupturu ramena, sledi joj duža pauza i još je neizvestan njen povratak na teren.- Trenutno mi je prioritet da se što brže oporavim od povrede, da se fokusiram na tenis i, ako budem uspela, da zaigram na Olimpijskim igrama. Svesna sam da ću imati malo turnira da bih izborila plasman u Rio, ali ne predajem se. Nadam se da ću se vratiti u svoju prethodnu formu i opet biti na nivou na kom sam bila pre ovih povreda - kazala je Jovanovski.

Svuda pođi, kući dođiUŽIVAM U SRBIJIBojana Jovanovski je priznala da svaki slobodan trenutak provodi tako što upoznaje čari Srbije.- Svaki vikend idem van Beograda, obilazim banje i neke naše gradove jer nemam tako često prilike da putujem po Srbiji. Obišla sam ceo svet, a svoju zemlju zbog obaveza nisam, pa sam zato odlučila da je što bolje upoznam. Mi imamo toliko lepih mesta da posetimo i baš mi prija da vidim što više mesta ovde - kaže srpska teniserka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track