ĐOKOVIĆ OPTIMISTA PRED ROLAN GAROS: Novak poslao snažnu poruku navijačima! Bićete ODUŠEVLJENI!
Foto: Fonet/AP

Oseća se bolje

ĐOKOVIĆ OPTIMISTA PRED ROLAN GAROS: Novak poslao snažnu poruku navijačima! Bićete ODUŠEVLJENI!

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da se posle promene u stručnom štabu ponovo oseća dobro na terenu i da, uprkos porazu od Španca Rafaela Nadala u polufinalu Mastersa u Madridu, veruje da na Rolan Garosu može da odbrani titulu.

Đoković je juče, u 50. jubilarnom meču protiv Nadala, izgubio 6:2, 6:4, ali veruje da u Parizu ima šanse za trijumf.

"Rekao bih da je Nadal favorit na Rolan Garosu jer ove sezone ima veoma dobre rezultate, ne samo na šljaci. Naravno, na šljaci se oseća najprijatnije, on je uvek favorit na Rolan Garosu, ali osećam da mogu da ga osvojim, izjavio je Đoković.

Srpski as istakao je da je odluku da promeni ceo stručni štab na čelu sa dugogodišnjim trenerom Marjanom Vajdom doneo kako bi ponovo vratio staru magiju.

"Život mi se mnogo promenio u poslednjih nekoliko godina, postao sam otac i uskoro ću dobiti drugo dete. Posle dugo vremena sam raskinuo saradnju sa stručnim štabom, ali bilo je vreme da se nešto promeni i to smo učinili na zadovoljstvo svih. Dajem sve od sebe kako bih se ponovo pronašao, našao put i novu snagu. Morao sam da okrenem novi list, bila mi je potrebna promena, osetio sam da treba da krenem ispočetka. Osećam se bolje nego pre dva meseca, kako emotivno, tako i na terenu, a to je dobar znak", poručio je Đoković.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Izlazak Đokovića na teren u Madridu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track