ĐOKOVIĆ SE UŽELEO SINA: Zbog Stefana Novak prešao pola sveta!
Foto: Beta AP

Umesto u Australiju, povratak u Evropu

ĐOKOVIĆ SE UŽELEO SINA: Zbog Stefana Novak prešao pola sveta!

Tenis -

Đoković će za tri dana preći 21.200 km pošto je posle trijumfa u Kataru skoknuo do Monte Karla kako bi video porodicu pred Australijan open

Iako je bio na pola puta do Melburna, gde ga od 16. do 29. čeka Australijan open, Novak Đoković se posle osvajanja titule u Dohi vratio u Evropu. Naš as je po svaku cenu želeo da vidi sina Stefana i suprugu Jelenu u Monte Karlu, a saputnici su ga oduševljeno slikali dok je čekao kofere na aerodromu u Nici.

Da bi bar malo vremena proveo s porodicom, Nole će avionom preći oko 10.000 kilometara više nego što bi bio slučaj da je iz Dohe direktno otišao u Australiju. Ali, prevagnula je želja da pehar odnese Stefanu i da onda krene na nov dugačak put u Melburn. Novak će tako ukupno preći 21.200 kilometara, a u avionu će provesti oko 21 sat.

- Tata nam je došao u kratku posetu pre puta u Australiju, i to samo da bi video ko je preuzeo ulogu glave kuće. Nigde nije lepše nego kod kuće - napisala je Jelena Đoković na Instagramu, gde je postavila video na kome se vidi kao naš as zajedno sa sinom Stefanom sprema hranu u kuhinji.

Stefan je definitivno preuzeo glavnu reč u kuhinji, pa se na snimku može čuti kako viče „Ne, ne ne“ i „No, no, no“ kad Nole pokuša da mu uzme kašiku i sam promeša jelo.

Đoković je u utorak ujutro napustio Monte Karlo i uputio se ka Melburnu preko Dubaija.

Predrag Gajić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: NEVEROVATNO! MALI STEFAN VEĆ GOVORI DVA JEZIKA: Poslušajte razgovor Novaka i njegovog sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track