ĐOKOVIĆ TRAŽIO SMENU BOGDANA? Obradović: Ne verujem, mi smo u odličnim odnosima!
Foto: Nebojša Mandić

Frka zbog selektora teniske reprezentacije

ĐOKOVIĆ TRAŽIO SMENU BOGDANA? Obradović: Ne verujem, mi smo u odličnim odnosima!

Tenis -

Dok neki izvori tvrde da je Novakov stric Goran insistirao na promeni selektora, Obradović za Kurir tvrdi da to nije tačno i da je čak dobio njegovu podršku

Nenad Zimonjić imenovan je za novog selektora tenisera Srbije umesto Bogdana Obradovića, a nezvanične informacije govore da je na smeni insistirao Goran Đoković, potpredsednik Teniskog saveza Srbije i stric Novaka Đokovića.Navodno, jedan od razloga zašto TSS nije hteo da produži ugovor s Obradovićem su njegove česte kritike na račun Novaka i njegovog trenera Pepea Imaza. Međutim, Obradović tvrdi da to nije tačno i napominje da je čak dobio podršku od Gorana Đokovića.

- Stvarno ne verujem u tu priču. Mi smo u odličnim odnosima sve ovo vreme i ne želim da se bavim raznim insinuacijama. Ono što ja znam, Goran je čak bio na mojoj strani, od njega sam čak imao podršku - kaže Obradović za Kurir.

Bogdan se još jednom osvrnuo na kritike upućene Imazu.- To je bio moj stav. Ne vidim zašto bih zbog toga bio smenjen. Goran Đoković juče se nije javljao na telefon.

Humana akcija u Melburnu NOVAK PRIKUPIO NOVAC ZA DECUNajbolji srpski teniser Novak Đoković održao je u Melburnu humanitarnu akciju „Noć sa Novakom“, a sav novac biće uložen u obrazovanje predškolske dece. Mnogo ličnosti iz sveta sporta bilo je prisutno na ovom događaju, a između ostalih i Roj Emerson, Aleksandar Zverev, kriket igrači Šejn Varn i Meg Lening, ragbista Kem Smit, fudbaler Arči Tompson...

Novi selektor Nenad Zimonjić ima jasan cilj JURIŠ NA NOVU SALATARUNovi selektor Dejvis kup selekcije Srbije Nenad Zimonjić kaže da mu je cilj da naša zemlja ponovi uspeh iz 2010. i ponovo osvoji salataru.- Cilj je jasan. Želim da ponovo osvojimo salataru. Verujem da u najjačem sastavu možemo svakog da pobedimo, bez obzira na podlogu i na to da li igramo kod kuće ili u gostima. Naravno, najvažnije je da igrači budu zdravi. Imamo odličnu atmosferu u timu, dugo godina smo svi zajedno i daćemo sve od sebe - poručio je Zimonjić.

Milan Nastić

BONUS VIDEO

Đoković još jednom pokazao koliko srce ima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track