ĐOKOVIĆ U RIJALITIJU: Sledeće godine obožavaoci će Novaka gledati i van terena
Foto: AP

Prvi reket sveta porodično

ĐOKOVIĆ U RIJALITIJU: Sledeće godine obožavaoci će Novaka gledati i van terena

Tenis -

Posle dominacije u svetskom tenisu, Novaku Đokoviću je stigla ponuda da snimi serijal o svom životu van terena i na radost mnogih obožavaoca Nole je to prihvatio.

Sledeće godine Noletova teniska sezona biće malo "napetija" jer će pored obaveza u belom sportu imati još jedan zadatak - rijaliti!

Kamere će svakodnevno pratiti aktivnosti srpskog tenisera, a serijal će se zvati jednostavno - "Novak"!

I sam Đoković je za strane medije opisao o kakvom će formatu biti reči.

"Strast, istrajnost, posvećenost i samosvest su ključni elementi šampiona, ali to je nemoguće da se ostvari ako pored sebe nemaš jaku podršku", objansio je Đoković i potom dodao.

"Ja sam srećan čovek jer imam podršku porodice i tima koji radi sa mnom. Zatim, tu su fanovi koji na svakom meču zajendo sa mnom pate i raduju se. Oni su prisutni u svakom segmentu mog života i zato sam odlučio da sa njima podelim i deo mog života van terena. Takođe želim da ih uputim u vrednosti koje posedujem, uverenjima i navikama. Takođe, želim da upoznam sve te neverovatne ljude koji su uvek uz mene", istakao je Novak.

Serijal "Novak" planiran je da se emituje u Americi, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Japanu i Australiji. Srbija se ne nalazi na listi zemalja koje će gledati rijaliti, tako da će obožavaoci iz Noletove rodne zemlje ostati uskraćeni za dešavanja van terena najboljeg srpskog tenisera.

foto: Printskrin
foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track