EKSKLUZIVNI PAPARACO: Novak Đoković prošetao Banjičkom pijacom

Teniski as u Beogradu

EKSKLUZIVNI PAPARACO: Novak Đoković prošetao Banjičkom pijacom

Tenis -
Novak je sa fanovima razgovarao, slikao se i delio im autograme, a nakon toga je obavio i kupovinu zbog koje je i došao na pijacu
1 / 3

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nakon što je stigao u Srbiju sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom, danas je, na radost svih prisutnih, prošetao Banjičkom pijacom!

Nole je na pijacu došao sa majkom Dijanom i dve rođake, bez bilo kakvog obezbeđenja, a prodavci i Beograđani koji su krenulu u kupovinu sa oduševljenjem su dočekali našeg asa.

Najsrećnija su bila okupljena dečica koja nisu mogla da veruju da se jedan subotnji odlazak na pijacu pretvorio u nešto što su oduvek priželjkivali.

Ovo nije prvi put da Nole iznenadi Beograđane odlaskom na pijacu, pošto je i u leto 2011. godine oduševio sve prisutne pojavivši se na Zelenom vencu.

Đoković je u Srbiju stigao u toku ove nedelje, nakon osvajanja pete titule na Australijan openu. Osim redovnog teniskog kalendara koji ga očekuje u nastavku sezone, Nole je potvrdio i da će u aprilu mesecu u Monte Karlu učestvovati na humanitarnom turniru u organizaciji Marina Čilića. Sakupljena sredstva biće donirana dvema organizacijama - Fight AIDS i Special Olympics.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track