FEDERER PONOVO UDARA NA NOVAKA: Rafael Nadal mi je teži protivnik
Foto: Reuters Sep 2015

Rat se nastavlja

FEDERER PONOVO UDARA NA NOVAKA: Rafael Nadal mi je teži protivnik

Tenis -
Slavni teniser kaže da su mu dueli s Rafom naporniji u odnosu na mečeve sa Srbinom, čime je po ko zna koji put ponizio našeg asa

Švajcarski teniser Rodžer Federer izjavio je da mu je teži protivnik Rafa Nadal nego prvi reket sveta Novak Ðoković. Ističe da srpski igrač nema ozbiljnog konkurenta u ovom trenutku i da ga je veoma teško pobediti.- Njih dvojica su totalno drugačiji teniseri. Teško mi je da se odlučim, ali za mene je Rafa teži rival, iako me je Novak pobedio gotovo u istom broju mečeva - istakao je Federer i nastavio:

Kraj dominacije

- S druge strane, Novak je postao teniser kog je teško pobediti. Svoju igru odveo je na novi nivo i niko trenutno ne može da mu parira. Zbog toga je i meni teže da dominiram u duelu s njim. Ipak, mogu da se pohvalim da sam ostvario nekoliko pobeda u našim susretima i zaista uživam u njima - poručio je Federer.Hrvat pojačanjePodsetimo, Švajcarac je pre nekoliko dana promenio trenera i angažovao Ivana Ljubičića kako bi s njim pokušao da u 2016. godini prekine dominaciju Novaka Đokovića. S tim se slaže i bivši teniser Bred Gilbert.- Federer nikad nije zadovoljan, a sad razmišlja o tome kako da pobedi Đokovića. Dovođenje Ljubičića može da mu vrati veru u to. On je Novakov prijatelj i komšija u Monte Karlu, tako da sigurno ima plan kako da ga uspori. Federer će sigurno biti opasan sledeće godine jer ništa ne uzima zdravo za gotovo - istakao je Gilbert.

Počele pripremeNOVAK TRENIRA SA SINOMNajbolji teniser sveta Novak Ðoković počeo je u Monte Karlu pripreme za novu sezonu, a u poslednje vreme društvo mu pravi jednogodišnji sin Stefan.- Dok posmatram sina, mogu da se divim kakvo je čudo ljudsko biće. Najjednostavnije je dok ga gledam kako hoda. Sad i on može da mi se pridruži na treninzima - napisao je Nole na Instagramu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track