FEŠTA U JULU: Ana i Švajni ugovorili venčanje, svadba posle EP u fudbalu
Foto: Profimedia

Krunisaće ljubav

FEŠTA U JULU: Ana i Švajni ugovorili venčanje, svadba posle EP u fudbalu

Tenis -
Naša teniserka i nemački fudbaler okupiće zvanice i u Minhenu I u Beogradu. Među gostima će biti igrači Bajerna i Junajteda, kao i veliki broj teniserki

Nemačka teniserka Anđelika Kerber izazvala je veliku pažnju svetskih medija, ovoga puta ne zbog igre, već zbog izjave.Šampionka ovogodišnjeg Australijen opena nesvesno je otkrila da je dobila poziv za svadbu Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera, pa su Nemci krenuli u potragu kada će biti venčanje i gde.

Ana pozvala i Novaka na svadbu iako on nju nije zvao na svoje venčanje
Ana pozvala i Novaka na svadbu iako on nju nije zvao na svoje venčanje

Veliko slavljePrecizan datum nije otkriven, ali Kurir je došao do saznanja da će to biti u drugoj polovini jula, posle Evropskog prvenstva u fudbalu. U tom periodu bez profesionalnih obaveza biće i Švajni i Ana. Nemci procenjuju da bi svadbeno veselje moglo da se obavi i u Nemačkoj i u Srbiji, jer mladenci navodno planiraju da pozovu veliki broj gostiju. Tako će se među zvanicama sigurno naći fudbalski reprezentativci Nemačke, s kojima će Švajnštajger igrati na Evropskom prvenstvu u Francuskoj od 10. juna do 10. jula, ali i brojni svetski teniseri i teniserke. Pošto je reč o velikoj svadbi, izvesno je da će biti pozvan i Novak Ðoković, iako najbolji svetski teniser nije zvao Anu na svoju svadbu pre godinu i po dana.

Sve spremnoIvanovićeva će posle Vimbldona, koji traje do 10. jula, imati letnju pauzu, a bez obaveza će biti i njene koleginice, pre svih prijateljice Andrea Petković i Sorana Krstea, Karolina Voznjacki, koje su, pored Anđelike Kerber, sigurno pozvane na veselje.Nemica Anđelika Kerber inače dolazi sa mladoženjine strane, a Švajnijevi gosti sigurno će biti i selektor Nemačke Joakim Lev, njegovi bivši saigrači iz Bajerna i veliki prijatelji Tomas Miler, Filip Lam, golman Manuel Nojer... A pošto je reč o velikoj svadbi, sigurno će biti pozvani ili su možda već pozvani asovi Mančester junajteda sa kapitenom Vejnom Runijem na čelu.Gotovo je sigurno da će posebno mesto među zvanicama zauzeti košarkaški trener Svetislav Pešić. Kari je dugogodišnji prijatelj Bastijana Švajnštajgera, a zapravo je on upoznao Švajnija i Anu u Minhenu. Budući mladoženja više puta je javno iskazivao oduševljenje likom i delom Pešića, a čak je i njegov lik nosio na majici tokom SP u Brazilu 2014.

Velika organizacijaIZNAJMILA AGENCIJU ZA VENČANJANajlepša teniserka sveta uveliko je počela s pripremama i organizacijom svadbenog veselja kako bi sve bilo savršeno. Ivanovićeva je još prošle godine unajmila agenciju za organizovanje venčanja jer ima mnogo obaveza oko tenisa. Međutim, ona se svakodnevno čuje sa ljudima iz agencije i pomaže im sa svim detaljima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track