(FOTO) ANA NE MORA VIŠE DA BRINE: Bastijan precrtao Saru i sa kopački
Foto: Rojter, Shuter

Nemački fudbaler se u potpunosti okrenuo novoj devojci

(FOTO) ANA NE MORA VIŠE DA BRINE: Bastijan precrtao Saru i sa kopački

Tenis -
Fudbaler Bajerna je na svojim kopačkama imao ime bivše devojke Sare, ali nemački mediji su zabeležili da ju je Bastijan crnim flomasterom precrtao

DOHA - Fudbaler Bajerna i nemački reprezentativac Bastijan Švajnštajger odlučio je da iz svog života precrta bivšu devojku manekenku Saru Brender i da se u potpunosti okrene svojoj novoj ljubavi srpskoj teniserki Ani Ivanović.Švajnštajger se trenutno nalazi sa Bajernom u Kataru na pripremama za nastavak sezone u Bundesligi. On je na svojim kopačkama imao Sarino ime, ali nemački mediji su zabeležili da ju je Bastijan crnim flomasterom precrtao.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Fudbaler Bajerna je u vreme najveće ljubavi sa Sarom naručio posebne kopačke na kojima je pisalo Sarah (Sara). Međutim, verovatno Bastijan nije imao vremena da naruči nove kopačke, pa je ime svoje bivše devojke precrtao i na kopačkama.

Nemački mediji su zabeležili ovaj detalj tokom prijateljske utakmice između Bajerna i Katarskih zvezda, koju su Bavarci dobili 4:1.Bastijan i Sara bili su u vezi od 2007. do jula prošle godine. Fudbaler je potom raskinuo vezu sa Sarom i počeo je romansu sa Anom Ivanović.

Više slika pogledajte OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track